Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kari506

jak to jest się kochać?

Polecane posty

Gość Ewaldi
nie chcę pierniczyć i nie chcę zrzędzić ale kilka dni temu zdjąłem stanik kobiecie , która pochwaliła się że ma 28 lat a jej rozmiar biustu wyglądał zupełnie nienaturalnie , czyli jakby miała 92K lub M , wielkie i nienaturalne, więc zapytałem wprost dlaczego aż tak , to odpowiedziała, że jakiś lekarz zapisał prochy na powiększenie cycków , żenada kompletna dziewczyny - nie idżcie tą drogą , nie idzcie błagam na kolanach

Gość kari506
pod wpływem to jest bardzo pobudzony i mówi ;) a co to peeting?

kari506 no a jak niby miałam widziec skoro sie nie kochalismy ?" kari kurwa przyznaj sie. masz 15 max a nie 19 lat:D:O przez dwa lata nie widzieliście siebie nago?chocby podczas ubierania/rozbierania? nie braliście razem prysznica? nie wierzę:O🖐️

Gość kari506
chyba ja z nim nie mieszkam i nie brałam z nim kąpieli i mam naprawde 19 lat a on 23 ,

chłopak na pewno jest super i wporzo itd. chciałbym wierzyć że powodem jest to że ma takie szlachetne rycerskie serce:P choć bardziej prawdopodobne że to typ faceta którego trzeba będzie na seks namawiać

Gość Ewaldi
oki, wychodzę i czuję się jak persona non gratta :(

Gość kari506
czyli co mam o tym wszyskim myslec?

Gość kari506
powiedział ze bede mogla skonsumowac i zobaczyc jego penisa dopiero jak skoncze 30 lat :(

Seks bez penetracji (ang. outercourse, petting) jedna z form aktywności seksualnej człowieka, ogólna nazwa dla wszystkich rodzajów kontaktów seksualnych bez wprowadzenia członka do pochwy, ust lub odbytu. Z uwagi na to, że najczęściej nie dochodzi do kontaktu spermy z narządami płciowymi kobiety, stosunek bez penetracji może być uznawany za bezpieczny seks lub metodę antykoncepcji. Stosunek bez penetracji może również być formą urozmaicenia życia seksualnego. WIKIPEDIA :)

Gość kari506
ale to jest dzwne zeby namawiac chlopaka do sexu;/ chociaaz w sumie nie sadze ze on taki jest tylko nie chce naprawde zebym w ciaze nie zaszla, juz nie wiem sama

Gość kari506
to w sumie moge powiedziec ze uprawiamy petting ale częsciowo w ubraniu

Gość kari506
do połowy

ma jakąs psychozę z tą ciąża. dlatego wlasnie będziesz musiałą go na seks namawiać a on pomimo założenia 5 prezerwatyw, lykanych pigułek, kalendarzyka i stosunku przerywanego i tak będzie miał stresa idz z nim do gina niech mu wyjasni co i jak.albo niech mamełe spyta

Gość kari506
ale mi tak głupio bo to w sumie nie moja działaka, tylko chłopak powinien zacząc;/

Gość Ewaldi
zanim pójdę w cholerę to Wam jeszcze kilka słów napiszę tak od serca, może być tak , że facet na lekcjiach biologi nie uważał dokładnie i kobieta powinna facetowi pokazywać centymetr swojego ciała po centymetrze i gdy facet zobaczy myszkę pod piersią prawą to pokaż facetowi boberka w okolicach miednicy i być może po zapachu połapie się w temacie :)

Gość kari506
albo do slubu czeka, sama jestem ciekawa co mysli, bo ja slub bym palnowala za 5 lat i co mamy jescze tyle czasu sie nie kochac?

Gość kari506
dla mnie samej to jest strasznie dziwne, ale moze on chce dobrze

są dwie różne sprawy. mieć potrzeby i ich nie realizować by nie zrazić/nie zniechęcić itd drugiej strony to jest ok (oczywiście w granicach rozsądku:D) i jest też brak potrzeb, lub inne potrzeby które się zakrywa niby dobrymi intencjami i slzachetnym charakterem. powinnaś dobrze wiedzieć czy on ma potrzeby czy nie. jesli masz o 4 lata starszego faceta i to ty sie zastanawiasz kiedy w końću ten seks to z nim ewidentnie coś nie halo jest!

Gość Ewaldi
czyli to się jednak potwierdza, gdy kobieta jest w grube portki odziana typu dżinsy to nawet Murzyn ze swoim porządnym sprzętem nie da rady kobietę rozprawiczyć :(

Gość kari506
sze z nim pogadac;/ ale najlpiej po jakims piwie wtedy bedzie mi łatwiej

Gość kari506
to nie zalezy od ubioru

Gość kari506
a moze jeszcze poczekac?