Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonaBogategoFagasa

maz chce mi kupic taki samochod

Polecane posty

Gość zonaBogategoFagasa

mam prawko od 5 lat ,ale nie jezdzilam rowniez 5 lat ,na wiosne pojde na nauki wykupie kilka godzin ale troche sie boje ze rozbije go na pierwszej przejazdzce

Gość dsfghdhdsgdsgsd
To nich Ci na początek kupi takiego że jak rozbijesz to nie będzie go szkoda,a później jak już będziesz lepiej jeździć to nich kupi Ci już lepszego :P

Gość zonaBogategoFagasa
chce mi zrobic prezent po prostu ;) pozatym mamy domek z grazem na dwa stanowiska wiec on juz dawno planowal ze mi kupi jakies auto

Gość zonaBogategoFagasa
problem w tym, że ja nie mam prawka i jeżdzę sobie nielegalnie

Gość co go powstrzymuje
przed zakupem? brak kasy?

Gość zonaBogategoFagasa
podszyw ,nie jezdze bez prawka -mam prawko tylko ze wyszlam z wprawy wiec nie jezdze .Co go powstrzymuje to ze jest zima ja teraz nie pojde sie uczyc sie jezdzic na lodzie czy sniegu spokojnie poczekam do wiosny a w czerwcu maz kupi mi auto i bede smigać .No mam to szczescie ,ze nie musze na niego zarabić bo z mojej pensji musialabym kilka lat odkladać;)

Gość zonaBogategoFagasa
a nick mam taki, bo mąż mi nie dogadza Moż etu na kafe znajdzie się jakiś przystojny chłopak który wie jak zrobić dobrze kobiecie 30letniej?

Gość najgorzej maja biedni
jak umiesz jezdzic to jezdzisz legalnie..to tez nie fair ze ktos sie dorabia na biednych ludziach..np majac zakłąd prawa jazdy..

Gość zonaBogategoFagasa
widze ze jacys zazdrosnicy probuja sie tu podszywać ale to nic jak wam to ulży to sie podszywajcie ,ja sie boje nabardziej przyspieszenia w takims samochodzie ,ciezko bedzie wyczuc gaz zeby sie nie zabić

>zonaBogategoFagasa no to luzik, jak ci "fagas" kupi auto to tylko walnij pluszowe kostki pod lusterko i dawaj na "sexy run" przez miasto... :o

Gość dziwna jestes
ja zdobylam prawo jazdy 3 lata temu,kiedy byla mrozna zima.taka pogoda jest najlepsza do nauki jazdy bo bedziesz miala opanowane ekstremalne warunki.dla mnie teraz jazda po takim sniegu,to pikus;)

Gość zonaBogategoFagasa
znaczy chodziło mi o gaz w silniku, bo ten własny to wyczuwam od razu

Gość zonaBogategoFagasa
zbereznik moj nik jest poprostu smieszny ale jak ktos szuka dziury w calym to znajdzie... co za ludzie

Gość zonaBogategoFagasa
dziwna jestes ja sie boje w taka pogode jezdzic ,zreszta nie zbawi mnie te kilka miesiecy nie potrzebuje auta na gwalt ,tyle ze narazie musze sie prosic meza o podwozke tu i owdzie :)

a poza tym czemu 1 egzaminator mówi..jak noga pieszego na jezdni wtedy sie zatryzmuje:d potem piesi giną..:O a drugi egzaminator mówi.jak stoja na chodniku to juz sie zatrzymac:O niech ustala wspolne przepisy..to pogadamy!ja uważam, że ja pieszy stoi..to trzeba sie zatrzymac, bo na przejsciu dla pieszych nie stoi sie ot tak! potem pieszy wchodiz na jezdnie noga nikt sie nie zatryzmuje i sa wypadki:O Albo jak robisz ten głupi łuk..tyłem..i nie schowasz auta 2 cm..bo wsytaje z lini..niezaliczone. Co za głupota. jak wystaje mi z garazu 2 cm to moja sprawa! Ale umiem jezdzic, znam znaki. I umiem panowac nad autem. a wiele aut ma takie coś, że fotela nie mozna dac do góry:o no wiecie co..specjalnie..jak niska osoba a wiele takich to nie widzi nic..bo fotel jest na dnie..albo pedła gazu tak czujny ze mały nacisk i auto rwie..a na nauce auto miało normalny pedła gazu..ludzie opoawiadaja takie rzeczy..ze to wszystko aby tylko nie zdac...głupki. Popieram tych co sobie kupili prawko.

ja sie nie boje jezdzic w zimie. Lubie jezdzic. Pojechałabym do kolezanki do dzidziusia...w odwiedizny, do drugiej na domek..a tak. figa z makiem:)

ponadto niepodoba mi sie to, ze sa pasy...i jedno auto sie zatryzmuje/...a drugie potraca pieszego.. i potem mówi ja go nie widziałem..:O do huja! ze sie wyraze..jak jechał widział z 2 m ze jest znak piesi! niebieksi znak! pasy białe tez widac!!! wiec logiczne ze jak auto obok mnie czy przedemna sie zatryzmuje to nie ot tak sobie tylko dla pieszego!! kto ten kodeks ustalał? jacys z małym IQ. Tam powinny byc kamery i powinni tych co jada szybko karac. Tam gdzie znak i pasy i sa ludzie powinno sie zwalniac. A nie jechac jak formuła 1.

moja 1 jazda..fotel nisko..i pedał gazu..chwiał sie na lewo i prawo..ja noge na gaz..a pedał ucieka na lewo..tak był rozchiwany..to normalne? ale kto to zgłasza.. rozumiem ze tego opla corsa..tak wykonczyli na egzaminach ludzie..ale jednak jest to utrudnienie jazdy.i NIEBEZPIECZNE.. kto takie auta do ezgaminu dopuszcza?

Gość o ile to nie sciema
zazdroszcze :) kasy i samochodu :P tzn mi tez nic nie brakuje, ale to typowo polskie zycie bez szalenstw, buuuuu mamy jedno auto i to mnie wkurza , ale jak znajde prace to i ja sobie kupie, no ale o wiele wiele skromniejsze :P

tato powiedział ze widocznie ktos walił noga na oslep jakis chłop..i zepsuł to.. ale czemu inni mieli na tym jezdzic? I nikt nie zdał..tylko ja byłam na miescie:)