Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z czestochowyy

Zobaczcie jakiego maila dostałam na sympatii !!!

Polecane posty

Hejka. Mam na imie Marcin i mam 28 lat. Wiem, że może sie dziwisz dlaczego do Ciebie napisałem ale zaraz to wyjaśnie. Mieszkam w Anglii niedaleko Londynu, prowadze własna firme i szukam dziewczyny, która chciałaby wyjechac do mnie jakoś w najbliższym czasie i pracować u mnie w firmie. Szukam kogoś kto będzie moją asystentką i ogólnie będzie pomagała mi w prowadzeniu firmy. Od kandydatki oczekuje: - dyspozycyjnosci - lojalnosci - latwosci uczenia sie nowych rzeczy - profesjonalnego podejscia do ludzi Obowiązki w pracy (ogolnie ujmując): - przyjmowanie pracownikow - rejestracja pracownikow - odbieranie telefonow po polsku - odpisywanie na maile - kontakty z pracownikami - opracowywanie listy plac - wprowadzanie danych do systemu Wynagrodzenie okolo 1400 zl na tydzien na reke na czysto (ok 300 funtow na tydzien na czysto) Mieszkanie mialabys u mnie - na poczatku u mnie w pokoju a jak mi sie zwolni pokoj w domu to mialabys swoj pokoj. Mam nadzieje ze to nie jest problem.... W zamian chciałbym żebyś pozwalała mi ssać twoją muszelke i łykać twoje soki. Ty mi nic nie musisz robić - wystarczy ze bedziesz leżała, np po pracy. Bardzo lubię ssać i lizać owlosione więc miałabyś tego pod dostatkiem kiedy tylko będziesz chciała. Co ty na to ? o moj boze :D:D

chce zebys zostala jego pracownicą do lizania i potem dymania :D:D za 1400 zl ? hahaha :classic_cool:

a to na tydzien ... itak lipa , dziwki w uk maja wiecej :D

Gość alkalalka
ja cię pitolę ale jazda hi hi hi:P

nie wiem :) dal tylko zdjecie zaciemnione , ledwo widac kontur twarzy

Gość haha to zem se humor poprawila
w ten ponury dzien :D

Gość keai
Daj linka do strony tego faceta,odwiedze go i puszcze oczko,zobaczymy czy tez napisze do mnie.

to nie jest smieszne :D:d juz drugi raz dostaja taka sama wiadomosc, od tej samej osoby :D

Gość bralady
dobre:D uśmiałam się, nie wiadomo jak wygląda, ale jakbm szukała przygody to moze bym sie skusiła hihi, tylko mało płaci, niedość ze praca to jeszcze ta muszelka owłosiona :P

Gość kozibonk
hahahahahahaha. zayebiste!!!!! na co to ludzie nie wpadna.

Gość gwoli wyjasnienia...
zapytaj rzeczowo, czy mozesz sie jeszcze troche potargowac, bo ci to zdecydowanie za malo, za takie wyszukane oczekiwania zawodowe (sic!)