Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adgam33

Rozjaśnianie włosów POMÓŻCIE !

Polecane posty

Gość adgam33

Hej dziewczyny ! Miałam ciemno brązowe wpadające w czerń włosy i zapragnęłam uparcie blondu. Mam za sobą 3 dekoloryzacje włosów w salonie Loreala. Po pierwszej dekoloryzacji były rude, bardzo ładne. Po drugiej okropna ruda żółć... porażka totalna. Po trzeciej już blond ale żółtawy.... Pragnę jasnego blondu wręcz platyny. Tylko co teraz ? myślicie że rozjaśniacz to dobry pomysł ? Co radzicie... Chce szybkiego efektu kondycja włosów wiadomo że nie będzie dobra nie musicie mi o tym mówić.

Gość gagutka
nie rozumiem czemu w salonie loreala nie położyli Ci po dekolorze farby?! To normalne, ze po dekoloryzajci włosy są w dziwnych kolorach - żółtopomaranczowe, żarówiastorude albo kacze. Na to kładzie sie farbę, a nie wypuszcza klientke do domu! Zapomnij o kolejnym rozjasniaczu. Jestem tez w szoku, ze zrobiłąs az 3 dekolory.. i że mas zpo tym włosy. Ja miałąm jedna dekoloryzacje i kilkakrotne rozjasnianie farb rozjasniająca i z czerni miałam blond. połóz farbe, tylko nie popielatą, bo będa zielone. neutralną, np jansy blond poziom 8. Nastepnym razem połozysz cos popielatego,zeby zgasic rude.

Gość adgam33
ale a nie napisałam że nie nakładano mi farby... ale oczywiście że nakładano mi. Każda wizyta trwała 5 godzin. Włosy mam silne dlatego w ogóle mi nie wypadają, ale się puszą.

Gość adgam33
tylko mówiąc przez rude czy tęż żółć mówiłam o efekcie po nałożeniu farby. I teraz nie wiem za bardzo co robić a fryzjerkę na pewno zmienię bo cała się telepała a fryzjerki powinny być odważne.

Gość adgam33
up ;D mogę pokazać zdjęcie po dekoloryzacji żebyście oceniły co teraz najlepiej zrobić

Gość taaaasooobieeejaaa
POKAŻ :) POCZEKAJ CHWILKĘ I IDZ JESZCZE RAZ DO TEGO FRYZJERA ALE OBY CI INNA FRYZJERKA ROBIŁA:)

spokojnie odczekaj z kolejną farbą, bo zostaniesz łysa jak tak dalej pójdzie... rozjaśnianie to najgorszy zabieg dla włosów, zaraz po trwałej. raz rozjaśniałam włosy, potem były jak siano...