Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papapaksdskjd

Szukam konsultantki Avon i Oriflame Warszawa, Sadyba

Polecane posty

Gość papapaksdskjd

Szukam konsultantki Avon i Oriflame ponieważ chciałabym obejrzeć katalogi i możliwe że coś zamówić niesciorp@wp.pl

Gość lubię mieczyki
Nie znam konsultantek, ale też jestem z Sadyby:)

Gość papapaksdskjd
trzeba mi konsultantki;P ale witam

Gość jajajaj
upppp

Gość dusia162
Witam! Jestem konsultantką AVON!! Mam kilka klientek z Warszawy, więc dojazd nie stanowi dla mnie problemu. Zapraszam: dusia162@gmail.com Pozdrawiam

Gość A.G.O
Witam! Jestem konsultantką AVON i mieszkam na Sadybie. Jeżeli chciałabyś zobaczyć katalogi lub zamówić jakieś produkty napisz do mnie na: aga.onisk.aga@wp.pl lub zadzwoń 513677864

Gość hypnozis
Cześć:) Jestem konsultantką Avon z Warszawy. Najbliższe mi okolice ti: Warszawa-Wesoła, Ursynów, Mokotów, Sadyba, może też być Praga Południe, Targówek, Sulejówek, Stara Miłosna, Halinów, Okuniew. Chętnie przyjadę, pokażę kosmetyki, doradzę. Dla klientek gwarantowane 10% opustu oraz oferty nie prezentowane w katalogu, dostępne tylko dla konsultantek (produkty, które dopiero będą nowością, bonusy, produkty w okazyjnych cenach i wiele, wiele więcej). Przy stałej współpracy możliwy DOWÓZ KOSMETYKÓW po wcześniejszym ustaleniu. Przeważnie w weekendy. Zapraszam wszystkie chętne Panie. Proszę o kontakt: magdalena.bialek@interia.eu lub 504 799 943 Pozdrawiam:)

Gość konsultantka Warszawa
Witam! Jestem konsultantką Avon i Oriflame z Warszawy. Jesteś zainteresowana zamówieniem kosmetyków? To świetnie! Chętnie odpowiem na Twoje wszystkie pytania i wątpliwości. Warszawa i okolice Legionowa. Zapraszam!!! kosmetykiori.avon@gmail.com