Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werererew

Jestem sama ale szczesliwa.

Polecane posty

Gość werererew

Powoli zaczyna ukladac mi sie w zyciu. Samotnie wychowuje corke. Przedluzyli mi umowe o prace. I mam tyle planow- mam nadzieje ze sie uda je zrealizowazc. Wiec zastanawaim sie po co mi facet. Mam swoje mieszkanie, zarabiam sama na siebie. Mam 26 lat ale wierze ze jeszzce wszystko przedemna. Planuje remont mieszkania. Moim marzeniem jest isc na studia.I chce isc od przyszlego roku. Choc nie ukrywam brakuje meskiego ramienia ale ciezko w tych czasach spotkac fajnego faceta. Mam nadzieje ze to wszystko zrealizuje do 30 roku zycia. A i jeszzzce musze zroic sobie prawo jazdy i kupic sobie maly samochodzik.Ale to juz na samym koncu.

Gość werererew
jak od siostr dostane paczke z czekolada i makaronem oraz sledziamy w puszce to nie musze sie tym z nikim dzielic i zamykam sie wtedy na cztery zamki i przyswajam pokarm czuje sie wtedy taka szczeliwa

Gość a nawet
super fajnie :D

Gość haniaa123
super:D tak trzymac! ja codziennie pracuje nad soba, aby bylo mi samej po prostu dobrze, a nie desperacko szukac faceta, ktory i tak wiele kompikuje.. jak ma byc to i tak bedzie ale po co robi z tego od razu cel zycia

Gość dfgfdgdfg
heh ale nie jest to pełnia szczescia, bo jednak liczysz że kiedys sobie kogos znajdziesz

Gość werererew
Pewnie ze wierze ze sobie kiedys uloze zycie.Spotkam fajnego faceta, ktory zaopiekuje sie nami.Ale nie szukam desperacko. Teraz dla mnie najwazniejsza jest praca, dziecko i dom. A moze ktos sie pojawi.Nie mowie ze NIe.

Gość haniaa123
a niby facet to pelnia szczescia? czym jest pelnia szczescia? szczescie to szczescie, a w zyciu zawsze jedna rzecz musi byc na opak, dla rownowagi

Gość werererew
Mi tylko jesli chodzi o faceta potrzeba seksu. Bo potrzeby mam.Ale nic wiecej. Co mi facet moze dac. Kasa- mam swoja.Milosc- i tak bedzie oszukiwal albo zdradzal. Pomagal w domu- sama sobie wszystko potrafie zrobic.

Gość haniaa123
az tak skrajnych wnioskow nie podzielam, tzn nie uwazam ze wszyscy faceci oszukuja i zdradzaja. To robi tylko Ci ktorzy na nas nie zasluguja, i Ci ktorzy nas nie kochaja, ale sa tez tacy ktorzy kochaja, nie zdradzaja i nie oszukuja... wiec nie generalizujmy

Gość werererew
Ja juz tak zawidolam sie na facetach ze watpie ze ktoremus zaufam.Mam swoje male plany i cche je zrealizowac.i do tego facet mi nie potrzebny.

Gość werererew
W tyg, nie mam czasu na nic.Ale w weekndy bywa smutno. Ale co zrobic. Zostal mi komp i tv. I jakos dajje rade.