Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Euphoria___1990

Prosze o odp., moze ktos tak mial?

Polecane posty

Gość Euphoria___1990

Mam pytanie moze doradzicie. Uprzedzajac wybieram sie do lekarza w nastepnym tygodniu ale chcialabym poczytac opinie osob ktore moze mialy podobnie. Mam 20 lat. Od ok. 12 roku zycia mam okres, jednak nie mam go regularnie, w tym czasie bywaly roznice od 1 dnia do nawet 14 w tej sytuacji najdluzszej bylam u lekarza bo 2 tyg. spoznial mi sie okres, lekarz stwierdzil dysfunkcje hormonalna przepisal Luteine i po 10 dniach dostalam okres. Pozniej bylo roznie czasem wiecej dni czasem mniej mijalo. Ogolnie moj okres trwa ok 5 dni objawy typowe bol piersi podbrzusza z tym ze bol momentami nie do zniesienia ciezko funkcjonowac z nim normalnie, do tego bol jajnikow zwlaszcza lewego. Ostatnio mialam zapalenie pecherza teraz chyba grzybice przynajmniej tak mi sie wydaje po objawach, ostatni okres trwal 3 dni... Moze ktoras z Was dziewczyny miala podobnie i podpowie czy co moze mi dolegac?

Gość Euphoria___1990
doradzcie cos

Gość Euphoria___1990

Gość Euphoria___1990
up

Gość Rozalia_Róża
okres od 12 roku życia? O rany, ale szybko się zestarzejesz kobieto, wspolczuje.

Gość Euphoria___1990
no i w wieku 9 maja, a 12 to chyba calkiem normalne wiec tym bym sie nie martwila

Gość Euphoria___1990
A moze dzis ktos bedzie chetny odpowiedziec?