Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa jajajajjjj

ile facet jest w stanie wytrzymac bez seksu??

Polecane posty

Gość aaaa jajajajjjj

Ostatnio z moim partnerem nie uklada nam sie zbyt dobrze, tzn. ja mam pewne watpliwosci co do naszej przyszlosci Mieszkamy razem, jestesmy razem ponad 5 lat a seks ostatnio uprawiamy..... raz na tydzien On ma 21 lat Czy moze wydarzyc sie ze mnie zdradzi tylko przez to ze ja go nie zadowalam?? Jestem jego pierwsza partnerka kocha mnie i nie domaga sie seksu czesciej chociaz czasem widze ze ma ochote ale nie chce mnie zmuszac Czy mam sie czego obawiac???

Gość poli27
zalezy jakie ma libido

Gość aaaa jajajajjjj
ale czy ja mam sie zmuszac jezeli nie mam na to ochoty?? Biore tabletki anty moje libido jest praktycznie zerowe, nic mnie nie podnieca, mam suchą pochwę wiec stosunek mnie boli i czy mam zmuszac sie tylko dla niego??

Gość Jaa..
Zastanów się nad wzięciem kota, albo jakiegoś psiaka ze schroniska i zamienienie go na faceta. Po co łykasz te piguły, skoro nie ma seksu ? Gdzie tu sens, gdzie logika ? Przestań łykać, kup gumy, ochota wróci. Jak tak dalej będziesz kombinować to facet poszuka gdzie indziej. W tym wieku są potrzeby, to nie dziadek po 80tce.

Gość aaaa jajajajjjj
na orala tez ochoty nie mam :( Nie wiem czy jeszcze go kocham :((

Gość 432424
Im rzadziej sie uprawia seks tym lepiej- tzn. pozniej sie obie osoby soba znudza. A jak masz watpliwosci co do jego wiernosci, to nejlepiej od razu szukaj bardziej wiarygodnego partnera. Sa faceci co potrefia cale zycie wytrzymac w celibacie, np.; niektorzy ksieza, a sa tacy co musza co dzien ruchac za przeprozeniem, wszystko co sie rusza.

Gość jiji
zmień tabletki!!! albo przerzuc sie na gumki bo dla ciebie to tez musi byc przykre,

Gość 432424
raz na tydzien to nie ma seksu? Czy wy durni jestescie? Ja po porodzie to mialam dwa lata przerwy i facet mnie nie zdradzil....

Gość ja powiem tak ................
na poczatku bralam najslabsze tabletki bylo jako tako ani czesto ani zadko potem zrobilam badania hormonalne wynik za duzo meskich hormonow - dostalam silne tabletki hormonalne i efekt po 2 latach taki ze sex 1 raz w MIESIACU i to z musu zrobilam przerwe i teraz w swoich naturalnych warunkach moj organizm domaga sie sexu 2-3 razy dziennie ciagle mi sie chce nigdy nie mam dosc przerwe mam od pol roku i nie planuje wrocic do tabletek

Gość aaaa jajajajjjj
boje sie stosownia prezerwatyw i nie lubie tego! ehh..

Zalezy jakie koles ma libido. Jak wysokie i do tego fantazje seksulane, któe Cie oburzaja to niedlugo pewnie dojrzeje do decyzji, zeby dyskretnie jakas pania pukac na boczku/

aaaa jajajajjjj no to czekaj az zwiazek ci sie rozwali no kuzwa tez nie lubie prezerwatyw ale wazniejszy jest dla mnie zwiazek i bliskosc fizyczna jak sie nie bierze tabltek kobieta jes t wrazliwsza na doznania cialo inaczej reaguje i sex nawet w prezerwatywie jest milion razy lepszy niz bez niej a z tabletkami pozatym doswiadczona kobieta potrafi sie zacisnac i tez jakos nie ma problemu z tym ze jest gumka ani z doznaniami

"czy ja mam sie zmuszac?" a czy seks boli albo to jakas udreka. sama bym od takiej laski odeszla. to przyjazn jest a nie milosc, poza tym milosci nie ma. ty po prostu odmawiasz jak nie chcesz a jak on chce to co? w dooopie to masz a niby go kochasz...egoizm

Gość aaaa jajajajjjj
napisalam ze nie wiem czy go kocham.....

Gość raztaman
Jak sie nie zmienisz on nie będzie czekał wiecznie. Albo będzie pukał na boku, albo cię kopnie dla aktywnej seksualnie dziewczyny.

niechsekazdyrobicosechce a ty sie troche licz ze slowami bo nie wiesz ile moze zniszczyc sex w zwiakzu i psychice kobiety jesli kobieta tego nie chce nie mowimy o gwalcie tylko o syt ze kobieta nie ma ochoty a sie zgadza dla faceta zebygo uszczesliwic

Gość 432424
"Ja po porodzie to mialam dwa lata przerwy i facet mnie nie zdradzil.... " naprawde tak myslisz? dobre sobie szkoda was nawet komentowac.... :( Chyba samo gowniarstwo tu przesiaduje. Jak facet by zdradzal albo ja rzucil z powodu rzadkiego seksu, to lepiej dla niej. Na drogu raz znajdzie wartosciowego czlowieka, a nie ruchadelko...