Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6uytytrtre

nauka angielskiego

Polecane posty

Gość 6uytytrtre

Hej, mam zamiar zaczac sie uczyc jezyka angielskiego sama. Czy ktos sie tak uczyl ? Macie jakies rady ? Korzystaliscie z jakichs stron ? Jakie sa potrzebne najwazniejsze czasy ?

Gość gfhfgghffghfhgfgh
livemocha.com

Gość 6uytytrtre
halllo ?

Gość 6uytytrtre
sram buzią

Gość warszawski polcijantttt
nei zrazaj się że czegoś nie rozumiesz ucz się bardziej ze słuchu niż wzrokowo dużo..........słuchaj. nie studiuj za bardzo gramatyki bo to szkodzi powatarzaj materiełay wiele razy 50 razy,100 razy,więcej jeśli trzeba

Gość enagnengang
ja na przemian lubiłam niemiecki/angielski. Stawiałam zawsze na niemiecki, angielski tylko tyle co z podstawowki + strony internetowe. Sama znam cała gramtyke mature zdałam na 89% (pisemną) ustną na 80%. Nie mam problemu z gadaniem/pisaniem po ang. Nawet z kimś kto jest anglikiem :) Po prostu ucz się, pisz dużo słówek, powtarzaj je. Słownictwo jest najważniejsze. Gramatycznie zawsze się jakoś wywiniesz, a nawet jeśli będzie zła gramtyka to Cię zrozumieją i/lub poprawią :) to tak na przyszłość

Gość 6uytytrtre
a teraz takie glupie pytanie. od czego mam konkretnie zaczac? i Jak sie zmotywowac? bez tego ostatniego ani rusz...

Gość Annd234
Jeżeli chcesz się uczyć sama i w domu to polecam http://angielski.naukaslowek.pl/ Kurs tysiąca najczęściej używanych słówek. To podstawy, ale pomogą Ci w dalszej nauce języka.