Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruki

Kolczyk w pępku...

Polecane posty

Gość Ruki

Hej. Chciałam się zapytać, czy po zejściu opuchlizny z przekłucia pępka, ilość przebitej skóry może się zmniejszyć.? Jeśli mam kolczyk o dł. 12mm i tyle samo przebiję, to czy po np. 4 m-cach z 12 mm może się zrobić np 9 mm?

Gość xxxxxxxxxóp
spytaj się kosmetyczki która cię tak oszpeciła

Gość rytytytytytytyyy
myślałam, że spytasz czy go mieć, ale widzę, że już za póxno, ale wiocha

Gość okae
Jesli po przebiciu masz kolczyk 12 , to po zejsciu opuchlizny kolczyk bedzie bardziej wystawal,sztanga nie bedzie sie cala chowala pod skora. Tylko nei rob glupoty i nie przebijaj sama albo u kosmetyczki. Z takimi rzeczami chodzi sie do studia piercingu.

Gość jahahap
ja mialam 3 razy kolczyk, najdłużej 5 miesięcy ale za każdym razem wypadał, czyli robiło sie coraz mniej skóry az, nie było wcale i odleciał. a robiłam u kosmetyczki... juz zrezygnowałam, a bardzo mi sie podoba

Gość Ruki
w sutkach i wzgorku łonowym tez sobie zrobilam i mam podobny problem:(

Gość a po jakiego ujaaaaa
taaa piekne wsiurskie ozdoby zwlaszcza jak moja sasiadka miala na obtluszczonym brzuchu, cdenko lustra nie macie >> zero polotu oryginalnosci w doopie se zrobcie kolczyka

Gość okae
A po jakiego...pytal sie ktos Ciebie o cos ? Jak nie odpowiadasz na pytanie to stul pysk i siedz cicho. Nikogo nie intersuje czy Ci sie to podoba czy nie.

Gość hahah ile nerwow
tez uwazam, ze tandeta :D ale rozumiem obronczyni tlustych brzuszkow, czy jarmarcznych swiecidelek ?? jak widac nie tylko jej sie nie podoba, i troche wiecej kultury :D

Gość a po jakiego ujaaaaa
spokojnie :D stwierdzam fakt, tu jest forum i chyba mam do tego prawo, bardziej podobalby mi sie wlansie w tym miejscu o ktorym pisalam byloby oryginalnie i nie wiem co sie rzucasz na mnie wyzej kolezance tez sie nie podobalo

Gość Ruki
Ej laski, no spokojnie. Chciałam tylko zobaczyć odp. na moje pytanie. Czy po zejściu opuchlizny przekłutego miejsca, ilość wcześniej przebitej skóry będzie taka sama?