Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella 19

:( Dlaczego??

Polecane posty

Gość bella 19

Pokłóciłam się dzisiaj z moim narzeczonym :( Wygarnęłam mu wkońcu wszystko! Mam dosyć! Jestem już w 9 miesiącu ciąży dziecko będzie lada dzień! Gdyby nie ja to nie miałabym nawet głupiej butelki do karmienia! A on co?? Nic lajcikowe życie ma! Ja niechodzę do pracy ponieważ jestem od samego początku w zagrożonej ciąży! Mówił że bedzie na nas zarabiał, że da nam wszystko by nigdy nic nie zabrakło! To tylko słowa. Prawda jest taka że pieniądze wydaje na papierosy i inne niepotrzebne gówna! Opłaty, jedzenie robie ja! Pożyczam pieniądze od rodziców by skurwielowi dać coś do jedzenia! jedyna rzecz jaką kupił dla dziecka to rożek i karuzelke! A wózek łóżeczko ciuszki itd. załatwiłam sama lub kupiłam! Powiedziałam co o tym myśle że dba tylko o własną dupe a ja i dziecko to sie nie liczymy ani troche :( trzasnął drzwiami i wyszedł! zadzwonił tylko że jestem dziecinna że takie szopki mu odstawiam :( co robic ?? :( mimo wszystko kocham go nad zycie :(

Gość bella 19
:(

Nie daj się. Nie dba o Ciebie wiec czemu Ty mu jeszcze jesc gotujesz?? powinien Cię wspierac, byc przy Tobie a widac jemu takie luzackie zycie pasuje.. niech raz, drugi nie dostanie obiadu moze otrzeźwieje...