Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia23so

Maksymalna porażka 21

Polecane posty

Gość kasia23so

Ja napisałam na gg do faceta, który bardzoooooooooo mi się podobał. Pisaliśmy przez 2 tygodnie po kilka godzin dziennie. Ale jestem tchórzem i nie potrafię ujawnić mu kim jestem pomimo jego nalegań. Opisałam mu jak wyglądał, on oczekuje Salmy Hayek, a ja jestem przeciętna. On za to super przystojny i 28 cm wyższy ode mnie

Gość moze i glupi problem ale
o kurde ja też sie dzisiaj wygłupiłam napisałam do faceta który mi sie podoba jak totalna idiotka...a on nie odpisuje :(

Gość kasia23so
Mi odpisywał, potem jak przestałam pisać do niego sam do mnie pisał. Super nam się rozmawiało, ale to tylko facet, a ja nie dość ładna

Gość moze i glupi problem ale
to niewazne, ja wole rozmownego faceta niżładnego, mysle że faceci podobnie, mówilas mu żewygladasz jak salma hayek ? btw. salma jest brzydka.

Gość kasia23so
Ale on jest fajny, miły, zabawny. Powiedziałam mu ile mam wzrostu, to że mam ładną twarz i jestem szczupła a on z ta Salmą wyjechał. Widać jakie ma standardy

Gość kasia23so
Dziś przed wykładem stanął naprzeciw mnie w odległości jakiś 4-5 m i się patrzył. Czytałam akurat książkę, jezu jak się wystraszyłam ale starałam się nic po sobie poznać. Jak odszedł na chwilę do kumpla, który go zawołał uciekłam aż się za mną kurzyło. Nie wiem poznał mnie czy nie poznał. Jezu jak się wystraszyłam.