Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horua

mam męczący problem. Doradźcie błagam!!!!!

Polecane posty

Gość horua

już od jakiegoś czasu mam strasznie męczący problem. Otóż ciągle boli mnie brzuch czasem nawet doł pleców z tyłu i często sikam. Najgorzej jest w nocy przed snem. Potrafie co 5 min z 10 razy wstac i sikać brzuch boli , w nocy tez wstaje sikam przez to się nie wysypiam. Już w wakacje byłam u lekarza z tym miałam robione usg i badanie krwi i moczu , badania wyszły w miarę dobrze. Potem byłam na prywatnej wizycie u ginekologa i urologa . Ginekolog powiedział , ze wszystko ok, urolog przepisal jakieś drogie leki , nie zbadał mnie tylko na podstawie tego co opisałam przepisał mi leki. Brałam je jakis czas niby lepiej, było troche, ale potem znowu to samo , czuje taki ucisk w brzuchu i sikam czesto , brzuch spuchnięty. Już nie mam siły pójde do lekarza i znowu to samo bedzie?

Gość horua
no tak muszę się znowu wybrać , bo ile to mozna sie tak męczyć. Jak byłam u rodzinnego jakis czas temu , to tylko postukał mnie w plecy z tyłu , nie bolało , przepisała jak zwykle furaginum i juz

Gość koniecznie żądaj skierowania
na badanie moczu NA POSIEW! warto go powtórzyć dla pewności. zwykłe badanie moczu moze nie wystarczyć

horua, poszukaj na necie na portalu znanylekarz.pl z Twojej miejscowości lekarza urologa lub internisty, co ma dobrą opinię, popytaj znajomych. To za powazny problem, zebys się męczyła. I jak juz pójdziesz to powiedz jak bardzo się męczysz i przepisywane lekarstwa nic nie dają.

Gość horua
a co to są badania na posiew?

Gość horua
a już wiem co to są te badania