Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odliczarka czasu

Dziś 1 grudnia a to znaczy, że:

Polecane posty

Gość odliczarka czasu

24 dni do Wigilii 22 dni pracy. Zaczyna się bardzo przyjemny okres jesli ktos lubi święta.

Gość ogrodowa sowa
Ja nie lubię świąt.

Gość ja tez nie lubie swiat
:O

Gość uwielbiam święta. dziś rano o
zdobiłam kwiatka mikołajkiem :) odliczamy :)

nie umiem dziergać :o :D A chciałabym umieć..:D Ja nie czuje bo zamiast w wir świąt jestem wciągnieta w wir remontu, zamiast ozdób kupuje panele,. plytki itd :o A choinke ubierzemy dopiero po świetach :o Naszczescie w naszych domach rodzinnych wszytsko przebiega prawidłowo:))

Gość wiooooooooo
Malaga, Tiki Taki i Kasztanki, dla Ciebie, a być może i dla koleżanki.

Gość uwielbiam święta
remont..skąd ja to znam. mam rozgrzebaną łazienkę, pewnie dokończymy na wiosnę, tak los chciał :) ale będzie żywa choinka, śnieg za oknami, oby, hurraa

Gość uwielbiam święta
ja siedzę chora na zatoki. wolne cały tydzień :)

Gość MatyldaS
To znaczy, żeeee....jutro mam urodziny :D

Gość uwielbiam święta
większość remontu mam już za sobą :) łazienka została. i mebli mi brakuje w domu

Gość odliczarka czasu
To jest szalony czas zakupow w supermarketach- ludzie wariuja i zostawiaja tam fortune.

Gość bardzo miłyyyyy okres
Porządki, gotowanie, sranie w banie, kupa kasy w błoto (prezenty i inne świateczne smuty) ale przecież święta są zajebiste :P

W dodatku remontujemu z mężem mieszkanie już mam dość a wprowadzę się w styczniu :-O w sumie już nie długo ale wolałabym na święta :(

Gość bardzo miłyyyyy okres
Za tą kasę która sie "wysra" na świeta można gdzies jechać na tydzien w pizdu :D a inni niech sobie "świetują" :D

Gość uwielbiam święta
coś trzeba w życiu lubić i na coś czekać, ty jęcząca osobo :D

ja tez dopiero mogę zamieszkać w domu na sylwestra albo dopiero po nim... :o I tez bez mebli bo okres swiateczny o na glupią mebloscianke czeka się miesiac ... No ale trudno :D przezyjemy święa w swoich rodzinnych domach :D Choć chciałam być już tam...

Gość turururufnnc
ja juz nie moge sie doczekac!!!!!!!!!!! to beda najgorsze swieta w moim zyciu a zarazem konczy sie moj najgorszy rok w zyciu i nie moge sie doczekac!

Gość odliczarka czasu
U mojej siostry jest remont; zazwyczaj wigilia byla u nich a teraz niewiadomo czy zdaza wiec mozliwe kazdy zostanie u siebie i wtedy bedzie do kitu :/ A co do ich remontu- caly generalny w tym zmiana sufitu, kominka, podlog, malowanie scian...czy jest mozliwe zeby sie wyrobili? chyba nie... :/

Gość uwielbiam święta
co tak wszyscy remontują? boją się podwyżek chyba :) ja się boję

Gość odliczarka czasu
oni zaczeli remontowac juz koncem pazdziernika. dupa blada, jakos nie wyobrazam sobie wigilii ja i moi rodzice- moj brat na pewno z nami nie zostanie a moja siostra ze szwgarem chyba nie przyjdzie. i swieta beda do kitu, bo wtedy maja sens jak sa wszysycy.

ja remontuje już od 2 miesiecy prawie :D Okna, centralne gazowe, sach , przesuwanie ścian, tynkowanie, budowanie wyjscia.. i wszytsykie inne sprawy... ale gladzie już są .. jeszcze tylko przedpokoj :D Myslelismy ze się wyrobimy przed swietami ale wiadomo :/ A podwyzki podwyzkami :D

ja bym chciała spędzić wigilie razem z moim facetem.. sami :) Chociaż tą jedną, ale to nie mozliwe :D Rodzice blisko mieszkają :) nie dosc ze od nas to moi tak i mego narzeczonego rodzice mieszkaja od siebie kilometr :) A pytania gdzie wigilia już nam dudnią w uszach

Gość też nie cierpię świąt
tyle sprzątania, gotowania, kupe kasy idzie na zakupy, prezenty a potem ma się psychicznego kaca że znowu wszystko na ostatni moment i człowiek zamiast się cieszyć jest znerwicowany, zniechęcony i przemęczony zawsze za późno się za wszystko zabieramy i co rolu ta sama trauma i niesmak

Gość też nie cierpię świąt
no i do tego spędzanie czasu z teściową której nie znoszę cokolwiek zrobią i tak marudzi i krytykuje, najchętniej wyjechałabym i spędzła święta bez niej