monika_k_79 0 Napisano Grudzień 1, 2010 Witaj Majrel. Zwracam się do Ciebie z prośbą o poradę. Chciałabym uzyskać kolor włosów jak na zdjęciu farby excellence 10.21 http://www.loreal-paris.de/coloration/coloration/excellence-creme/1021-lichtperlblond.aspx. Mój naturalny kolor włosów to ciemny blond. Wcześniej (w maju 2010) fryzjer robił mi balejaż przez co poza moim naturalnym kolorem miałam jasne pasemka. We wrześniu farbowałam włosy u fryzjera na jednolity kolor niestety nie pamiętam dokładnie koloru (coś z numeracji 9 firmy Wella). Następnie na początku listopada nałożyłam sobie właśnie farbę Excellence 10.21 niestety nie uzyskałam zadowalającego mnie koloru ponieważ odrost wpadał lekko w złotawy kolor. Jaką farbę byś mi poleciła aby otrzymać w/w kolor. Jest tyle firm na rynku że nie wiem na co się zdecydować( czy Loreal, czy Wella, czy Goldwell, czy Inebrya, a może Kadus) aby otrzymać wymarzony kolor. Z góry dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach