Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaala_czaaarna!!!!!!

RÓŻNE UPODOBANIA W ŁÓŻKU...

Polecane posty

Gość maaala_czaaarna!!!!!!

mam mały problem, z moim nowym partnerem nie jestesmy dopasowani w lozku... tzn dla niego liczy sie ostry seks( mocne klapsy, gryzienie ciagniecie za wlosy, oraz starsznie mocne i szybkie pchniecia) Do tego musze zaznaczyc ze gra wstepna w jego wykonianiu to szybka "palcowka" i tyle.... Ja jestem strustrowana bo uwielbiam seks, ale takiw ktorym mam przyjemnosc, Czy jest sens zebym ja kazala mu robic to co ja chce skoro on woli co innego, wniosek jest tylko jeden ktores z nas zawsze bedzie niezadowolone i niezaspokojone.. Z moim poprzednim partnerem seks byl cudowny, dluga gra wstepna, eksperymentowalismy z roznymu pozycjami itp, no i do tego te orgazmy.... i co ja mam zrobic zakonczyc znajomosc z powodu tego, skoro ogolnie swietnie sie dogadujemy

Gość horor
jestem za;) nie można nie mieć satysfakcję w łóżku;) chyba jesteś w stanie powiedzieć mu o co chodzi..jak tak dobrze z nim się gada;)

Gość horor
ostry_meksykanin -= dlaczego jesteś taki nerwowy..dziewczyna poprostu pyta co ma zrobić:(

Gość maaala_czaaarna!!!!
pewnie ze moge pogadac, ogolnie nawet rozmawialismy o naszych preferencjach, ja mu otwarcie mowilam zeby np zrobil to i to ale sie poprostu mijamy. Gdy mowie ze potrzebuje dluzszej gry wstepnej, on podotyka mnie 2 minuty i tyle. taki uklad ze robimy cos tylko i wylacznie dla przyjemnosci partnera napewno nie przetrwa, bo ta frustracja bedzie sie przekladala na inne aspekty zwiazku