Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaala_czaaarna!!!!

RÓŻNE PREFERENCJE W ŁÓŻKU...

Polecane posty

Gość maaala_czaaarna!!!!

mam mały problem, z moim nowym partnerem nie jestesmy dopasowani w lozku... tzn dla niego liczy sie ostry seks( mocne klapsy, gryzienie ciagniecie za wlosy, oraz starsznie mocne i szybkie pchniecia) Do tego musze zaznaczyc ze gra wstepna w jego wykonianiu to szybka "palcowka" i tyle.... Ja jestem strustrowana bo uwielbiam seks, ale takiw ktorym mam przyjemnosc, Czy jest sens zebym ja kazala mu robic to co ja chce skoro on woli co innego, wniosek jest tylko jeden ktores z nas zawsze bedzie niezadowolone i niezaspokojone.. Z moim poprzednim partnerem seks byl cudowny, dluga gra wstepna, eksperymentowalismy z roznymu pozycjami itp, no i do tego te orgazmy.... i co ja mam zrobic zakonczyc znajomosc z powodu tego, skoro ogolnie swietnie sie dogadujemy

Gość czokowanillia
pocałuj mu sisiorka i powiedz mu: Ty mój rycerzu z wielkim mieczem.

Gość lolllkikdkkd
nie pisz o tym tutaj tylko z nim pogadaj.. moj chlopak tez nie uzaje gry wstepnej- nie ma czasu teraz-

Gość lolllkikdkkd
powiedz mu ze tobie to nie gra ze go kochasz i ze chcesz sie cieszyc z tego zblizenia tylko nie palnij nic o poprzednim ogierze ;)

Gość lolllkikdkkd
Natomiast nie zapomnij wspomniec o moim chłopaku, bo szukamy dziwki do trokata:)

Gość lolllkikdkkd
podszywa sie ktos nie smieszne ;/

Gość maaala_czaaarna!!!!
i jak sobie radzisz bez tej gry wstepnej, dla mnie to koszmar:) a co do rozmowy to byly najpierw delikatne aluzje pozniej juz bardziej dobitne a na koncu kiedy moja frustracja osiagnela apogeum, "Łukasz czy Ty wiesz co to znaczy gra wstepna!!!":D:D wiem ze nie powinnam tak reagowac bo moglam go jeszce bardziej zniechecic, ale nie potrafie ukrywac emocji