Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
jud20

nawroty infekcji

Polecane posty

czesc, na poczatku przepraszam za nowy temat- szlo by sie pewnie gdzies podpiac z tym tematem ale licze ze tu wiecej odpiszecie. moj problem to powracajaca juz po raz kolejny infekcja pochwy. zaczelo sie we wakacje i ciagnie az do dzisiaj z przerwami gora 3tyg... za pierwszym razem zareagowalam- wizyta, recepty. - spokoj do kolejnego okresu. potem znowu lekarz, recepta, spokoj gora do kolejnego okresu... za ktoryms razem peklam - pomyslalam- place za leki ktore i tak mi nie pomagaja... bylam wsciekla na lekarza ktory nawet wymazu mi nie zrobil! zalosne... to studencki lekarz i dlatego bylo mi najlatwiej do niego pojsc, miesiac temu po kolejnym nawrocie stwierdzilam ze biore sprawy w swoje rece - poczytalam na roznych forach i zdecydowalam sie na albothyl a potem lactovaginal. mialo pomoc- pomogla na 3tyg...:( wczoraj rano nie zabralam z pospiechu provagu (kapsulki z dobrymi bakteriami) wrocilam z uczelni i juz czulam sie cos sie dzieje:( wystarczylo ze przez pol dnia nie zabralam tabletki- probiotyku. jestem zalamana- stracilam tyle pieniedzy na recepty, dobre bakterie i nic... pije maslanki, jem jogurty naturalne:( nic mi nie pomoglo:( nie wiem co zrobic... miala ktoras z was podobny problem? macie jakies porady?:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować