Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miszkaa93

Potrzebuje pracy

Polecane posty

Gość Miszkaa93

Witam drogich czytelników. Za 4 miesiace koncze 18 lat. Szukam pracy. Mam roczną córeczke. Ucze sie 3 razy w tygodniu w systemie wieczorowym. Szukam pracy na weekendy no i ewentualnie jeszcze te 2 dni w tygodniu, kiedy nie mam lekcji. Problem w tym, ze moge pracowac w dni powszednie dopiero od 15-16 bo narzeczony dopiero o tej porze konczy prace i zmienia mnie przy Niuni. Czy ma ktos jakis pomysl. Szukam caly czas, roznosze CV, dzwonie. Tylko niebardzo wiem gdzie isc. Kelnerka? Kasjerka? mogła bym nawet sprzątac. Chcemy zamieszkac osobno bo teraz mieszkamy z jego rodzicami, a chcielisbysmy byc na swoim. Bardzo prosze o porady, Z gory dziekuje. Pozdrawiam P.S. Mieszkam w Szczecinie

może spróbuj coś swojego otworzyć teraz jest wiele dotacji z up lub ue może warto spróbować

Gość bum bim bim
Poszukaj pracy w agencji towarzyskiej.

Gość Miszkaa93
wiem, nie napisalam tu, zeby ktos komentowal to, ze jestem mloda mama tylko, zeby mi ktos doradzil z praca. Caly czas chodze i szukam. Chce sie usamodzielnic a nie ciagnac kase od rodzicow. (Ktorzy sa w trakcie rozwodu i sami maja malo pieniedzy)

Gość Miszkaa93
z reszta jakich rodzicow... jezeli juz ktos mi troche pomaga to mama, ktora nie ma prawie nic :(

wiem, że jest jakiś program z funduszy społecznych dla mam które chcą być aktywne zawodowo tylko zabij mnie a nie pamiętam jak się ten program nazywał ale tak jak pisze podnosze........cc szperaj w necie do bum bim bim a ty co burdel mama? :p

Gość Miszkaa93
bum bim bim ---> spadaj

Gość pindzia siama
wątpię żeby ktoś chciał zatrudnić 18 latkę z małym dzieckiem ja ci radzę - nie przyznawaj sie że masz dziecko , mówi i pisz że jesteś normalnie dziewczyną uczącą się mieszkającą z rodzicami, skłam

Gość Miszkaa93
Jestem Bi: Zabijam Cie za to ;p poszukam, poszukam. Chce, zeby moje dziecko mialo jak najlepiej a nie tak jak ja mialam cale zycie, ze brakowalo pieniedzy na podstawowe rzeczy..

porozpowiadaj wśród znajomych, że sprzątasz mieszkania, porozklejaj ogłoszenia w swojej okolicy (żebyś nei musiała daleko jeździć) terminy sobie ustawiasz wg potrzeb, zarobek jest dobry, praca, zwłaszcza przed świętami - gwarantowana, a nie aż tak męcząca, na prawdę, nie ma się co bać w międzyczasie możesz szukac czegoś stałego, ale przy takich wymaganiach i ograniczeniach to nie wiem, co by to mogło być

Gość bum bim bim
Miszka, podziękuj mi za bardzo dobrą rade.

Gość Miszkaa93
jak chcesz to sam/sama idz sie sprzedawac. Ja nie z tych. I nie pisz tu juz.

Gość szczeciniara paprykara
W szczecinie znajdz sprzatanie popoludniami placa 15-20zl za godz ja wyciagam miesiecznie 3500-4000zl;)

Gość Miszkaa93
szczeciniara a gdzie sprzatasz? moze mi cos podpowiesz?? :)

Gość bum bim bim
to jest bardzo dobra praca

Gość kwiatuszkowa
Ewa dobrze radzi Ewa ;)🖐️ i tez mysle, ze lepiej sie nie przyznawac, ze juz masz dziecko. Mozna je ubezpieczyc na tate malej. Nie kazdy to zrozumie, chociaz to w sumie twoje zycie.

własny interes, zwłaszcza na początku - wymaga bardzo dużo czasu bardzo dużo - czyli 10-12 godzin na dobę - żeby były tego pozytywne efekty finansowe autorka nie ma tyle czasu, więc to, co jej proponujecie - to utopia poza tym - trzeba się orientowac w sprawach ogólnobiznesowych (prawo, ekonomia itp), no i w jakimś konkretnym temacie być specjalistą niepełnoletnia młodociana mamusia, dopiero ucząca się, na 100% nie spełnia tych wymagań

sprzątam w agencji towarzyskiej

Mieszkam na Pogodnym ale obsluguje tylko okolice tzn do 4km,zeby daleko nie dojezdzac jak nie mam czym dojechac bo poruszam sie komunikacja to musza przywozic i mnie odwozic mam takie 2 mieszkania-tym ludziom bardzo zalezalo wiec zxapewniaja mi dojazd

Gość kwiatuszkowa
No i Ewa znow niestety ma racje :( Bolesne to, ale realistyczne podejscie. Poza tym trzeba utrzymac firme przez 1rok lub 2, nie pamietam dokladnie, bo inaczej sie zwraca dotacje.

nie sprzatam w agencji tylko w kilku mieszkaniach,domach,mam jeden gabinet lekarski,biuro podrozy,biuro nieruchomosci:)

w biurach i gabinetach lepiej placa bo masz 80-90zl za 2,5 do 3 godz pracy

Gość Miszkaa93
a gdzie ja mam sprzatac? gdzie mnie przyjma??

autorko podaj mi swój adres e-mile lub nr gg to Ci coś poradzę przepraszam, że nie na ogólnym ale nie chcę sobie zbyt dużej konkurencji robić

Gość Miszkaa93
nela1304@wp.pl

Przed swietami szybciej sie gdzies zalapiesz a jezeli beda zadowoleni to zostaniesz na stale

Miszka, przyjmą cie w agencji towarzyskiej, będziesz wyrzucała zużyte prezerwqatywy

ale to ktoś podpowiedział z tą agencją!!!! bim bim weź się schowaj pewnie sama tak zarabiasz i chcesz namówić inne dziewczyny!!! Nie słuchaj jej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znajdziesz coś na pewno ja nie pomogę bo mieszkam daleko od Szczecina:( Powodzenia 🌼