Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bitee Cappucina

Do dziewczyn które maja suknie+UMOWE............POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość Bitee Cappucina

Zakupiłam suknie (suknia jest gotowa nie szyta z salonu manekina-idealna na mnie) Jednak mam ja odebrac dopiero tydzień przed ślubem...a dwa przed ma być przymiarka(do idealnego dopasowania) Chodzi mi o to czy moge przesunąć termin?? Chciała bym dostac suknie miesiąc wcześniej bo wiem że tydzien przed ślubem bede mieć inne załatwienia

Gość PODNOSZEEEE
UPUPU

kiedy jest wasz slub? Jak jest jeszcze duzo czasu to moszes suknie na pewno miesiac przed odebracz;-)

Gość Bitee Cappucina
Slub mam poczatkiem czerwa ale jakos nie pomyślałam tam żeby skłamać że mam wcześniej wtedy i sukienka była by wczesniej a tak to mam umowe na przymiarke(od dnia do dnia) I date odebrania sukni

Gość opopopopopppp
jesli twoim jedynym problemem jest to ze na tydzien przed nie bedziesz miec czasu to sie nie martw. odebranie sukni z dobraniem bolerka, butow i welonu zajelo mi godzine. po drugie to na tydzien przed ci ja idealnie dopasuja. jedyne co mnie by tu martwilo to to ze suknia moze byc uzywana np do przymiarek przez ten okres, zwlaszcza ze jest z manekina wiec pewnie kupilas ja ze znizka. czytalam o takich przypadkach chyba nawet na tym forum.

Gość spytaj w salonie
Nie wiem w czym problem - wystarczy przecież przejść się do salonu/zadzwonić i zapytać, czy jest możliwość wcześniejszego odbioru sukni. Umowa umową, ale jak zapytasz odpowiednio wcześniej to chyba nie powinno być problemu. Salony z reguły dbają o swoich klientów :) A nawet jak nie będziesz mogła odebrać wcześniej, to nie martw się na zapas. Ja odbierałam swoją dzień przed weselem i wszystko było ok! Wręcz byłam bardzo zadowolona, że nie musiałam trzymać tej sukni w domu.

Gość Bitee Cappucina
No niby tak ale własnie moja suknia to ta po przecenie która była używana do przymiarek. W salonie zapewniali mnie że suknia będzie odłożona ale czy napewno?? Mam wątpliwości co do tego i boje sie że suknia bedzie w złym stanie np.mniej koralików etc.

Gość podejrzewam, że będzie przymie
przymierzana, tak jest (wiem bo pracowałam w salonie) jesli chodzi o koraliki, koronki to czasem sie doszywa

zadzwoń do salonu i zapytaj, bądź przejdź się i zobacz czy faktycznie jest odłożona i czeka na Ciebie

Gość Ollla((((((((((((((((
ja bym sie martwila czy nie bedzie brudna