Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SM.39

Dziecko po stratach - Kobiety dojrzałe - czy warto???

Polecane posty

odpowiadając na tytułowe pytanie -nie wiem moim zadnieam to zalezy od kondycji psychicznej kobiety/rodziny tak tak bardziej psychicznej niz fizycznej nie tak wcale mało jest związków które się rozsypały bo nie wytrzrymały obciązenia-uda sie-nie uda się wszystko ustawione pod cykle męźczyxni odchodzą ,dzieci jak juz są to cierpią więć czy warto? jak para ma jeszcze siłe to warto

Wiecie co ja uważam ,że warto bo kobieta to ma taka naturę,że dla dziecka zrobi wszystko.Powiem na swoim przykładzie ,porobiłam trochę badań szukając przyczyny tamtych niepowodzeń, ale też dlatego żeby mieć świadomość żeby nie narażać kolejnego dziecka na śmierć bo czułam się winna.Wiem że to nie moja wina teraz to wiem lecz jak się jest po przejściach to strach nas paraliżuje boimy się żeby znowu historia się nie powtórzyła to chyba największy i najstraszniejszy scenariusz jaki może się zdarzyć, dlatego to pytanie czy warto pada. Chyb każda kobieta niezależnie od wieku jak zachodzi w ciążę to się boi to są normalne uczucia bo przecież każda chce mieć zdrowe dziecko i nie chce ronić. Więc co w tym dziwnego ze i my już dojrzałe kobiety mające swoje rodziny pragniemy jeszcze dążyć do szczęście i marzenia posiadania kolejnego dziecka Tak jak ty baja napisałaś jeśli ma się na to siłę to warto i dzięki za to :D

Gość S.M39
oj jakoś nikt nas nie chce odwiedzać tu na forum :( cisza nastała okropna ........