Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna..

Co meżczyzne podnieca najbardziej w kobiecie?

Polecane posty

Gość Dziewczyna..

Kochani, mam ogormną prosbę wypowiadajcie sie :) zakochalam sie :) i hmm... sprawa wyglada tak, ze jestem dziewicą :) Nie powiem o tym mojemu chlopakowi, narazie, ale jestem pewna, ze chce sie kochac wlasnie z nim... Mam 23 lata... i jest to dojrzala decyzja.. chcialabym sie jedynie dowiedziec, co was najbardziej pociaga, podnieca w kobietach? Bede wdzieczna :) Chce go poprostu zaskakiwac :)

Facetem nie jestem ale coś tam o życiu wiem. Facetów podniecają cycki i uda, to najbardziej. Dopiero kiedy facet POKOCHA kobietę, a nie tylko ZAKOCHA SIĘ w niej, zaczyna go kręcić coś więcej niż jej dupa:classic_cool:

Gość Dziewczyna..
mojego chlopaka podniecają zadbane piekne dlonie :) i posladki :) Wiec nie zawsze cycki i uda, jak to napisalas :)

Kochana, to co mówi facet musisz poddać obróbce:) Przecież ci nie powie, że masz ładne cycki i nie zapyta, czy masz opalone uda i nosisz pończochy samonośne:)

Gość Towarzysz Życia
Oblubiona ma rację. Możesz mieć piękne dłonie i wspaniale pasujące do jego kutasa kiedy mu będziesz szarpała skórę ale jak tylko się rozbierzesz i zobaczy cellulit na dupie u ciebie i obwisłe cycki, to od razu po spuszczeniu się ucieknie 🖐️

Gość Dziewczyna..
akurat tak sie sklada, ze nie mam ani celulitisu, ani obwislych cyckow :)

Chyba że cię kocha, na dobre i na złe - wtedy możesz się nie depilować, a i tak będzie dobrze. Ale facet potrzebuje dużo czasu, by pokochać. Nie mylić z zakochaniem:)

Gość Dziewczyna..
hmmm ja tez potrzebuje duzo czasu by pokochac :) Wiec nic w tym nadzywczajnego nie widze :) Dbam o siebie, wiec cos takiego jak brak depilacji nie wchodzi w gre :) Zadajac to pytanie, myslalam o radzaju bielizny, czy innych dodatkach...

Gość fiutek345
Całjowicie goła i zarost łonowy.

Gość iugigtittift
nie dobijajcie mnie,ciągle tylko cycki cycki i cycki 😭 a żeby tak rzeczywiście dupa i nogi i twarz były najważniejsze..bo cycków to ja nie mam 😭 a nie chce być przez ich brak skreślana :O to nie sprawiedliwe no ale co poradzic..wolalabym miec za duze niz takie pryszcze....i sie przez to czuje mniej kobieco

Gość iugigtittift
aha,no i cipa jeszcze..w zasadzie wszystko byle nie te cycki czy jest w ogole taki co mu male nie przeszkadzają? tylko tak szczerze rzeczywiscie..

Mnie w kobiecie jak sex to wszystko podnieca :p a jak jeszcze jest dziewica

Gość awfewaef
mi w ogole male cycuszki nie przeszkadzaja, mnie podniecaja tylko pupcia, nogi, stopy, brzuch, twarz - kolejnosc losowa

Muszę przyklasnąć Levviatanowi: dokładnie tak, w kobiecie podnieca nas najbardziej... kobieta. Owszem, jeden jest bardziej czuły na punkcie pup, drugi stóp, a trzeci włosów, ale to są trzeciorzędne detale I nie zgodzić się z Oblubienicą: nawet / zwłaszcza zakochany facet jest na tyle zaślepiony (no, niech będzie), że nie będzie zwracał uwagi na jakieś mniej lub bardziej wydumane mankamenty waszej urody ;)