Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona polskim myśleniem

NIE dla Papierskiej!!!!

Polecane posty

Gość zaskoczona polskim myśleniem

błagam nie wysyłajcie w świat dziewczyny która nie ma charakteru i siły przebicia! potem w świecie modelingu będzie że z Polski to dziewczynki sieroty życiowe pochodzą!! nie łapcie się na jej manipulacyjne gierki w stylu 'jestem taka skromna, biedna, zwykła, nieśmiała...' to po co idziesz do takiego show???? te jej teksty że niby NIGDY WCZEŚNIEJ NIE BYŁA w Reserved! ( jasne!!) że nigdy wcześniej NIE BYŁA U FRYZJERA!! błagam, żenada na całego....gra smutaske by grać na emocjach, jak ja nie lubię takich gierek!! nie wysyłajcie jej w świat! ( wcześniej niech jej ktoś kartkę po eglishu napisze co ma powiedzieć:) )

Gość martuśkaaaaaa
popieram, ja 3mam kciuki za Olę dla mnie modelka to ciało, twarz i ....jakaś inteligencja , u Pauliny mi tego brak i drażni mnie jej uśmiech i te zęby :(

Gość spoko spoko spoko
mi sie kaska podobala, teraz to do bani!

Gość bo Polacy
tacy są:) ktoś pojęczy, zrobi z siebie ofiarę i już! te jej teksty o chłopaku, mnie rzucił 3 miesiące przed ślubem i co? miałam z tego powodu bać się odezwać do mężczyzn? dla mnie Olka

Gość jinem
Popieram!! Ktos kto w wieku 19 lat nie rozumie pytania "how old are you" i chce zrobic kariere na braniu na litosc nie moze wygrac!

Gość pochlaniacze wilgoci sa dobre
szara myszka ze Zbaszynka, ojej... chlopak ja rzucil i od poltora roku jest sama... ojej... nie chce miec meza alkoholika i takiego co by ja bil ... OJEJ!! NIE GLOSUJCIE NA TA MIERNOTE!!!!

Gość mkjvfdasfj
też mi działa na nerwy! ja bym jej nie puściła na modeling , 1 wyścig do castingu i odleci bo...albo się przestraszy albo się popłacze!! sorry ale wierze że modelka musi mieć siłę i charakter bo inaczej zginie! to nie bajeczka gdzie beda sie do niej uśmiechać non stop a ona jest jak zagubione ciele i co z tego że na fotkach wygląda fajnie? ...dopóki nie ukrywa ząbków :):)

Gość pochlaniacze wilgoci sa dobre
nie no co Ty!! tak se zartujemy tylko :P

Gość jak dla mnie
nie lubie jej ! oglądałam wiele programów z modelingu bo się tym interesuje...powiem tak: słuchając modelek mam wrażenie że osobowość i siłę , rozumek ma się na twarzy wypisane, poza ciałem musisz mieć to coś...nie wiem...w oczach, w ruchach , ona tego nie ma kaśka to miała , Ola może troszkę a Paulinka traci jak się tylko odezwie lub uśmiechnie

Gość jinem
Obawiam sie, ze moze jednak wygrac. Na poczatku programu pusci jakis lzawy tekscik o biedzie i o tym, jak to nie chce wracac do swojej miesciny i babcie przed telewizorami poplacza sie ze wzruszenia i beda lecialy smsy. Tak samo byla z tym dzieciakiem w Mam Talent.

Gość a ja ją lubię!!!!!!
go Paulina!

Gość żaaaabunia
ha ha a ja właśnie głosowałam na Madzie W:) ale dziś...hm...mam nadzieję że Olka

Gość babcia jadzia
zgadzam się, taka sierota, ale polacy lubią historie o bidulkach i chętnie odmieniają życie skromnych dziewuszek (patrz Mam talent), Paulina nie skorzysta z tej okazji bo nawet języja nie zna, żeby nie umieć odpowiedzieć na pytanie: ile ma lat, to było w Mediolanie, to trzeba być dopiero gamoniem, sorry ale ona nie ma kwalifikacji!

Gość OLAOLAOLAOLAOLAOLA!!!!!
paulina i ta ania to są takie proste dziewuchy, jak tylko otwierają buzię to aż przykro słuchać, zdania nie potrafią sklecić, liczy się nie tylko uroda ale osobowość, którą wyrażamy m.in. wysławiając się i budując relacje z otoczeniem, GŁOSOWAĆ NA OLĘ!!!!

Gość ona32
olka :) podobno po nas wybieraja top model w ameryce, widziałam na youtubie mają tam fajne laski:) u nas szału nie ma...