Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaataman

Suszarko lokówka jaką polecacie??

Polecane posty

Gość jaataman

Chciał bym kupić mojej dziewczynie pod choinkę suszarko-lokówkę tylko problem w tym że jak pewnie większość mężczyzn nie bardzo się na tym znam dlatego bardzo proszę o pomoc. Wiem tylko tyle że wspominała kiedyś że chciała by taką z bardzo grubym grzebieniem. (choć nie wiem czy tak to się nazywa w każdym razie chodzi o to coś na co nawija się włosy.) Co polecacie? Proszę o pomoc, cena nie gra roli, chce tylko żeby byłą zadowolona. Pozdrawiam i dziękuje z góry.

Gość kłajetttt
z remingtona sa dobre, ale drogie. babyliss jest fajna :)

Gość tereskafreska
W tym temacie zdecydowanie najlepszy sprzęt ma Bosch. Miałam dwie suszarki tej firmy i za każdym razem była m zadowolona. przeważnie są one wyposazone w ogromną ilośc funkicji,. które ułatwiają stylizacje. Z cenami bywa rożnie,ale dramatu nie ma ( zawsze można poszukać na magicznej planecie, mają tam spory wybór )

Gość convi
Wiesz co, ja widziałam z remingtona na electro całkiem fajną -> http://bit.ly/oZDz3N. Mam ochotę sobie ją kupić. Kusi mnie to, że ma wiele różnych nakładek więc zwiększa to wybór fryzury, którą mogłabym zrobić w krótkim czasie.