Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arletaja

doradzcie mi jaki wózek kupic

Polecane posty

Gość arletaja

to moje pierwsze dziecko. Kiedys wózki tzw głebokie naprawde takie byly a teraz one sa tak male ze dziecko szybko wyrasta

Gość Nie prawda. Nie wszystkie taki
e sa. Jak kupisz tradycyjny wozek z duza gondola, w ktorej podnosi sie oparcie, to moze ja uzywac az do 10-11 miesiaca! Nie zartuje!

ja mam wózek firmy Jedo fyn 4 ds gondole są naprawdę duże, sprwdź

zamówiłam wózek z firmy roan-model marita.ma dużą gondole i podnoszone oparcie.też mój pierwszy,obejrzałam go dokładnie w sklepie i myślę że się sprawdzi.

Ja mam tako jumpera gt (niby taki popularny model , a w moim mieście nikt takiego nie ma ;P ) i gondolka uważam , że posłuży mi przez całą zimę i dopiero na wiosnę wyciągnę spacerówkę (mała ma 7 miesięcy)

Estera twoje dziecko jest chyba mało aktywne skoro ma 7 miesięcy i jeszcze masz zamiar całą zime wozić w gondoli. Moja jak miała 5 miesięcy to juz siedziała w spacerówce bo wszystko chciała oglądać a w gondoli był płacz

Gość ooooooooooogi
w gondoli tez mozna sadzac dzieci! szczegolnie takich malych 5 miesieczniakow nie powinno sie jeszcze przesadzac do spacerowek, bo nie maja jeszcze dobrze wyksztalconych miesni plecow, czesto jeszcze nawet dobrze nie siedza. bez sensu. mozna podniesc lekko sztywne oparcie dondoli, albo podlozyć nie za wysoko jaska, albo uzyc fotelika samochodowego na stelazu, a nie przesadzac do spacerowki. nie masz sie czym chwalic. poza tym siedzisko i spiwor nie osloni dziecka tak dobrze przed chlodem w zimie jak wlasnie gondola z porzadnymi scianami.

Ja miałam Jedo Fyn 3DS. Naprawdę z ręką na sercu mogę polecić ci ten wózek. Gondola jak na dzisiejsze realia wózkowe jest naprawdę dużą. Mój syn jeździł w niej do około 7 miesiąca, a spokojnie jeszcze by się mieścił, gdyby nie fakt, że się złościł, bo niewiele widział, nawet z podniesionym oparciem. A był dość dużym maluchem. Spacerówka jest też wygodna i dość duża. Ogólnie o tym wózku to mogę w samych superlatywach. :).

http://allegro.pl/darex-matrix-na-pompowanych-kolach-nowosc-i1333679241.html mam ten czerwony+ grafit . rok temu płaciłam 850 zł bez fotelika. Dla mnie rewelacja, w moim mieście zatrzęsienie tych wózków. Sprawdzają si w każdych warunkach,(piach, droga leśna, kamienie, asfalt, chodnik, itp) Super sprawdził się zimą nawet w dużym śniegu nie miałam problemu żeby przejechać. Gondola spora i podnoszone oparcie dla maluszka (2 stopniowe) co było bardzo przydatne bo juz 4 mc i córcia nie chciała leżeć na płasko wiec mogłam odrobinę podnieść. Spacerówka duża, szeroka, wygodna. Ogólnie zakup na +. Jedyna wada to waga, cięzki, ale bardzo stabilny, dobrze się prowadzi. Polecam

Gość x-lander xa:)
jak w temacie polecam