Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Jak jest u was z nagością? wstydzicie się? np sauna koedukacyjna, plaża nudystów

Polecane posty

nie chodzi mi o styl życia , jakies zboczenia typu ekshibicjonizm. COś mi nie idzie zadawanie tego pytania więc na własnym przykladzie. Ja się nie wstydzę swojej nagości, nie wazne czy przed kobieta (u lekarza) czy przed mężczyzną (np w szatni na basenie). NIgdy nie byłem na plaży nudystów ani w saunie ale wiem że bym się nie wstydził. znam przyklady ludzi którzy w rodzinnym domu chodzą sobie całkiem nago. przy matce, ojcu, bracie itd.

Ja się wstydzę. Nagość jednoznacznie mi się kojarzy ze sferą seksualną, bądź medyczną. Może to i błędne, ale takiego czegoś mnie nauczono i nie potrafię tego zmienić. A właściwie to nawet nie chcę zmieniać

Gość zauwazyliscie cos...?
ja sie wstydze niestety ;/

no wlaśnie to chyba wychowanie. jeśli dziecku rodzice długo po domu pozwalali biegac nago, wchodzili do lazienki jak sie mylo nawet juz starsze to wtedy nie ma takiego wstydu nagości. ale jeśli od malego rodzice wpajali że ma sie ubrać, jest za duży na bieganie na golasa itd to poźniej to zostaje w pamięci. czyli za nic byście do sauny czy na plażę na golasa nie poszly/poszli?

Gość gość
ja sie nie wsydzęm nagości,traktuję jak cos normalnego. chodze często do sauny oczywiście wchodze nago,ale niestety inni zwłaszcza kobiety nawet wchopdzą w kostiumach,/zenada.Nie ma czego sie wstydzic,cialo człowieka jest piekne.

Gość gość
Nie wstydzę się

Gość gość
Nie wstydzę się nagości ale miejsc publicznych muszę unikać, mam problem z erekcją. Momentalnie mi staje :O

Gość gość
To co że staje.wielu staje i nic z tego nie robia.to jest normalna reakcja.

Gość Anik 32
U mnie nagośc w domu jest rzeczą normalną nie wstydzimy się siebie do sauny jednak nie chodzę bo za dużo jest tam gapiów i czuję się jakoś zawstydzona ,inaczej jest na plaży nudystow tylko szkoda że lato trwa tak krótko.

Gość gość
W saunie nagość to norma ,kiedy wszyscy są nago to się wstydu nie odczuwa, są sauny ze strefą nagości ale nie obowiązkowo,my z żoną jestesmy nago i nam to nie przeszkadza poza tym im człowiek starszy tym mniej się wstydzi dlatego na sunach ludzi dojrzałych jest większość.

Gość gość
Kiedyś wstydzilem sie ale przeszło mi z wiekiem bywam e saunach i na nagich plażach