Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika002

Miejsce intymne

Polecane posty

Gość Monika002

Mam krępujace pytanie na temat golenia sie w miejscach intymnych. Gole się tam zwykłą maszynką na sucho zauważyłam że działa to na mnie przynajmniej najlepiej jednak i tak niezadawalająco mnie , ponieważ są miejsca z kującymi włoskami niedające się dogolić . Nie podoba mi się to i zawstydza mnie przez co krępuje sie aby zacząć kochać się z chłopakiem. Co myślicie o tym i czy są na to jakieś rady ?

POWIEDZ KTO SIE GOLI NA SUCHO MASZYNKA? jak uzywasz elektryczna to uzywaj do golenia nog.....a maszynka gillete dla kobiet np..... zawsze musisz uzywac z pianka do golenia!!!! ja robie to i zawsze jestem co 4 dni calutka ogolona i gladka cipka bez krost czy odrostow!!!! od pianki bedziesz miala miekka elastyczna cipke gladka a na sucho to tylko meczysz i trujesz skore na cipce

na wzgurku najlepiej uzyc pensety i nie ma ich przez ok 2 tyg i bedziesz gladka a tam nizej to maszynka w czasie kapieli i nic nie kluje

Gość Monika002
Pensetą to jest mnóstwo roboty ... ale jak odrosna to spróbuje Jeszcze jakieś pomysły macie ? próbowałam pianka i nie dała rady . Róznych sposobów próbowałam i nie dośc ze szybko odrasta po 6h to zostają one nie ogolone przy powierzchni i kłują. Od zawsze mam z nimi problem ale teraz kiedy chciałabym przejsc do etapu sex-u chce sie tego problemu pozbyc .

pincety eheheheheh dobre......wez najpierw wyrwij sobie wlosy pinceta z kutasa a potem doradz autorce czy warto bylo.Pinceta wyrywa sie tylko brwi chyba ze sam lubisz na jajach czy lachtaczce byc torturowany pinceta!

oczywiscie ze gole co 4 dni i nie patrze na lato czy zime:) jak probowalam nie golic sie czulam sie jak brudna zaniedbana malpa!!! a bedac cala ogolona mam fajne uczucie kiedy sie codzien mastrubuje wtedy czuje ze cipka jest miekka i slizga od podniecenia co szybjo dochodze a jakbym miala burze wlosow to chyba szukalabym wlasnej dziury eheheheh

Gość Monika002
Nie chodzi jej os zybciej tylko przyjemnije jest wtedy z czym się zgadzam

Gość wszystko co związane z orgazme
miejsca intymne....kużwa co za wiocha, mów piczka, albo vagina, świętoyebliwa pindo