Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie..mi..

Już mi brakuje sił...

Polecane posty

Gość pomóżcie..mi..

proszę pomóżcie mi.. byłam już wielokrotnie u lekarzy i nic mi nie pomogli.. mam biegunki.. codziennie tak boli mnie brzuch że nie mogę wytrzymać... i to nie raz dziennie ale 3, 4... byłam u gastroenterologa i kazał brać probiotyki i lek o nazwie duspatalin retard bo stwierdził zespół jelita drażliwego.. nic mi to nie pomogło.. rano mam biegunkę, po obiedzie i wieczorem po kolacji.. czasami się zastanawiam czy warto jeść cokolwiek bo i tak to wszystko przez mnie przelatuje... proszę powiedzcie co może mi być..i jak sobie z tym poradzić bo mi już brakuje sił..

Gość khymkhymkhym
To moze byc rowniez na tle nerwowym - nie wiem. Moze na poczatek zmien diete, zeby zatrzymac to nieustanne bieganie - ryz, gotowana marchew, jagody - przejrzyj jakies stronki o naturalnych regulatorach trawienia. Uwazam ze leki to ostatecznosc - zoladek i jelita masz jedne ;) Pieczywo raczej czerstwe lub "wczorajsze" - yyyyyy....

Gość pomóżcie..mi..
nie chcem żadnej diety bo chcem przytyć jakieś 4-5 kg i staram się jeść dużo tuczącego jedzenia. a dieta napewno nie pozwoli mi przytyć...