Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shaka100

coś dla wszystkich!! pisac mi tu!!

Polecane posty

Pisać mi tu burza mózgu potrzebna od zaraz!! Na dworzu śniezyca pisac jak u was!!! Co zrobić ale naprawdę pomysłowego żeby zadziwić faceta w łózku!!! Nie chce tu debili i totalnych zboków!! Chociaż :D.. wbiajać kto chce i pisać jakie macie sposoby na rozgrzanie partnera / partnerki ?? :D pozdrawiem i gorące:**

Gość alfa omegusia
striptiz :P

Nom dobre dobre kochana tylko teraz za dużo osób w domu jest a jakaś melodyjka by sie przydała i to nie cicho ;D żeby zagłuszyć jak już sie zacznie :D heheh. Inne pomysły:D

Myslę, że jak mu powiesz, że od miesiąca go zdradzasz z jego najlepszym przyjacielem to będzie bardzo rozgrzany...

Hmm to ja odpowiem :D zwyczajna ładna dziewczyna nie potrzebuje lekcji tylko pomysłów :D a do kochanego dresiarza :D też lubie nosic dresy i też cie lubię :D żeby faceci musieli sie wypowiadać na takie tematy :D gdzie tu ta lepsza płeć z vardziej rozwiniętą wyobraźnią? panie pomocy!!! :D

Po cichutku zabawa w kotkę przeciągającą się, prężącą i wypinającą. Powoli na kolankach podejdzie do pana łasząc się do ręki i ocierając. Resztę wymyśl sama:)

Ale... o co chodzi z tym tłumem w domu? Macie się seksić po cichutku, bo za ścianą rodzinka? To komplikuje problem, haha :)

Jak ma być po cichutku to rzuć go na łóżko, przywiąż do niego, zaknebluj i wszystko zrób sama ;)

Może rodeo? Będąc na górze powiedz o hivie? Napewno bedzie mial doznania i bedzie rozgrzany :D

No rodzinka w domu i własnie od teścia dostałam błekitną piżamkę jutro imieninki :D hahahaha zajebista jest:D po cichutku musimy to fakt tylko że ja po cichutku nie preferuje ale cóż.. :P dresiaż wku*wiasz mnie :D

ej mecz jest po meczu jak bedzie radość ciesz się z nim krzycz na szybko zdejmij mu rzeczy zrób laskę a potem na podłodze:d ale tak akcja błysk

to może wy popiszcie a ja sobie popatrze :D no masz ci los znaleźli sobie miejsce :D pozdrawiam wszystkich w niebieskich kapaciach :)

Noo z tym meczem to najlepszy pomysł narazie :D Lech 1 hmm ciekawe czy tak zostanie!!! ale Visca el barca :* pisać dalej :)

albo weź farbki albo cienie do oczu na cyckach barwy polski albo lecha w zal skad jesteś:D skarpetogetry na nogi-jak grałaś kiedyś w siate to wiesz co to:D skarpety ow kolan-stringi w kolor cieni szalik jak jesteście kibice i czekaj w łóżku polana piwem.....nalej sobie dosłownie kieliszek piwa miedzy piersi i powiedz---uczcijmy zwycięstwo sprawdzone

Szpoko pozdrawiam tych w rózofych :D pijcie pijscie dzięki zapomysły jak wam przy alko jakieś szalone przyjdą to też wklikać :) gdybym znikła to jutro będę :*

kurwa za przeproszeniem jestem w pleszewa z wlkp jak najberdziej lech :) zajebiste pomysły :D maskra poprostu :D