Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shaka100

coś dla wszystkich!! pisac mi tu!!

Polecane posty

Shaka no mi o herbatkę chodziło...Ale jak tak namawiasz to naleje sobie lampkę winka a co mi tam! Btw trochę słabiutko jak rodzinka w domu, ja nie lubię tak na cichacza :P

Nareszcie fajna babka na kafe :D podaj mi gg jak masz to napisze i kiedyś pogadamy :) akurat jestem :) w pepek też fajne nalać ;p a skarpetki mam chociaż nie moje tylko jego biało niebieskie ;)

Ja w różowych kapciach to i do mnie pozdrowienia ;) Możesz go rozgrzać zawiązując mu oczy, niech nie widzi a czuje... Ukleknąć przed nim i do dzieła. A potem się samo potoczy ;)

heh nom rózofe kapcie nam sie trafiły jaki ten świat mały :) dziekuje za pomysł ale go kiedys przerobiłam już jak masz jeszcze jakieś sprawdzone lub nie sprawdzone to chętnie sprawdzę i się pochawale wynikami :)

inny pomysł na takie zimowe rozgrzanie kaloryfer na maksa ubierasz sie w strój kąpielowy rozkładasz leżak i masz olejek....dla jaj wez stojąca lampe i na siebie ustaw:D:D jak chłop ubrany po cycki bezie to sie zdziwi ze masz plaże i wtedy bajabongo

Hmm.. To jak bedzie pod prysznicem czy tam w wannie, to Ty już wykąpana połóż się na łóżku pod kołderką i masuj się po piczce, jak facet wejdzie i odkryje kołderke to mu oczy wyjdą na wierzch :)

A kapcie różowe... ech prezent od faceta... I do tego w świnki :/ ale cóż noszę, żeby mu było miło. :D

hahahahahahahaha 'bajabongo' jezu ale wariaty :D a te kapcie w świnki to naprawde słodkie muszą być :) no i bardzo gustowne :) jak sie lech skończy to coś z tego wybiore :D i będzie bajabongo :D

Taaak kapcie gustowne, szczególnie, że przyszła teściowa podobno je pomagała wybrać :D Tylko nie wiem z jakiej racji sądzili, że spodobają mi się. Ale przynajmniej cieplutkie :D Pozdrawiam i życzę zaskakująco wspaniałego seksu! :)

Dziekuje kochani!!! :* idem wypróbować pomysł jutro powiem jaki i jak nam sie udało :D heheh zaskakujące :D padnie ;) może jutro nam sie jakis ciekawy tamacik nawinie ale nowego nie bede zakładać :* miłego wieczorku i rówież wszystkim udanego baja - bongo :D do jutrzejszego wieczorka :)

No więc panie hmm wykorzystałam ten pomysł ze strojem lecha :D było bajecznie :D takich ludzi jak wy mi potrzeba :D a dziś wrzucamy śmieszne filmy i obrazki :D demotywatorki mile widziane :D heheheh ;) co u was słychać i jak za oknem też możecie napisać :)