Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostan tap madl

POLINA wygrala Yes Yes Yes!!! - Skladamy gratulejszyns

Polecane posty

Gość zostan tap madl

Polina - 1st Polisz Tap Madl !!! Szajning lajk e star!!! from szara myszka to dżileta!!! Sorry Ania and Ola... Si ju next jer dżewczyny!!! Kiss Kiss Kiss Dżoana

Gość dlaczego zawsze najbrzydsze
wygrywają, te o wyglądzie świni lub małpy jak rzeczona polina

ta polina to tragedia, tamte dwie moze tez nie byly super ladne bez retuszu, ale mialy w sobie cos intrygujacego, a ta polina to mdla do wyrzygu, zajebista tap madl:O

Gość bartek kicius
i co przecietne polki z malymi oczkami i brzydkimi wlosami? drazni was ze wygrala prawdziwa pieknosc? paulinka to marzenie kazdego faceta. nalezalo jej sie.

bez jaj, nie mowie ze ja jestem piekniejsza niz polina, ale wiele moich kolezanek to przy niej doslownie boginie piekna. nie mowie ze to brzydka dziewczyna, ale po prostu...nudna:O

Gość laloonia laloonia
Ta paulina niby ładna, ale jakas taka bez wyrazu. Ot taka lala. Duże oczy , mały nos, nic, co by jej twarzy nadawało jakiegos charakteru. Nie bardzo mi sie podobają takie małpiatki.

Gość o tak :O
e tam. Polina jest naturalna, normalna, a przy tym naprawdę piękna.RZadko oglądałam tą całą szopkę, ale dziś włączyłam i pierwsze co powiedziałam, to że ta dziewczyna ma w sobie coś i powinna wygrać. Ania z całym szacunkiem miała coś z oczami, jakoś się rozjeżdżały, poza tym niczym nie powalała, takich dziewczyn jest mnóstwo na polskich ulicach. Podobnie Ola. Bez makijażu były zupełnie bezpłciowe. A Polina przeciwnie :D

widze ze gusta sa naprawde rozne bo dla mnie wlasnie polina i w makijazu i bez wyglada bezplciowo. no ale tak szczerze to wydaje mi sie ze jej slawa szybko sie skonczy, jakies sesyjki na fali popularnosci, wywiady i koniec, raczej prawdziwa top model nie zostanie, i nie jest to przytyk do niej, tylko do samego programu. moze ulatwiaja start ale potem maja cie w dupie. chyba zadna uczestniczka amerykanskiej wersji szalu nie zrobila?

Gość rozwod rozwod rozwod
no i wygrala oby sie nauczyla tego angielskiego