Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonka2121

dziewczyny, pomóżcie

Polecane posty

Gość ilonka2121

Mam problem z moim chłopakiem. Ostatnio przytył i ma spore zapasy tłuszczyku na brzuchu...i do tego twierdzi, że większości dziewczyn takie sadełko u faceta nie przeszkadza. Napiszcie co o tym sądzicie, to może pod waszym wpływem zacznie ćwiczyć na siłowni!

No napewno pod naszym wplywem. Bo my tu napiszemy za i przeciw, Ty mu jutro pokazesz i ZMOTYWUJE SIE CHLOPAK! gluptaska ;-) Moj tez mial twardy jak kamien, trenowal a teaz chyba piwko mu tak zmiekczylo, ale nadal wyglada dla mnie super :) nie jest gruby.

Gość e tam przesadzasz
Jak zacznie ćwiczyć na siłowni to tylko zacznie więcej żreć, ładować w siebie kaloryczne enerdżetiki i inne pierdoły od których tylko wzrośnie mu masa.

Gość ilonka2121
ale on przy wzroście 180 waży 92 kilo i ma nawet problem ze zrobieniem skłonu...

Ja Ci pomoge i mówię szczerezę teraz. nienawidzę spaślaków! naprawde mało jest kobiet, ktore leca na "misie". Zreszta to on ma sie tobie podobac nie innym, wiec powiedz, ze troszke stracil w twoich oczach na atrakcyjnosci. poza tym zbyt duzy brzuch przeszkadza w seksie :-)

Gość Lag
Twój facet zrzuci sadło na forum lagata.pl. Zachęcam do rejestracji i pisania postów - na forum istnieje duża swoboda wypowiedzi i można wypowiedzieć się na wiele tematów. Adres naszego forum: http://www.lagata.pl/ Zmiana wyglądu forum - lewy dolny róg strony i pasek z alternatywnymi skinami. Pozdrawiam.

Gość Lag
Aha, co do tematu, to laski nie lubią opasłych facetów. Lecą tylko na takich wspaniałych jak ja (ładna twarz plus świetna sylwetka).

maria izabela de la krata ło matkooo , nie ma chyba nic bardziej odstreczającego niz cycki u faceta i " brzusio" :O:O:O dla mnie nie musi miec mięsni ani super sylwetki, wystarczy zeby był taki " normalny":P

Marudzicie :P Nie ma to jak taki misio :D Można do niego mówić "Ty mój niedźwiadku włochaty" :P P.S. Nie jestem Gejem

no mowic fajnie ale seks to raczej fajniejszy jest z jakims wysportowanym facetem niz z takim miekkim misiem co mu sie brzusio jak galareta trzesie... takie moje zdanie przynajmniej- z autopsji wysnute.

Nie no rozumiem, jak facet ma wielki brzuch to niedobrze. Ale jak ma tylko troszkę to chyba aż tak bardzo was nie przeraża;)

Gość uufff
jestem facetem i mam spore sadełko na brzuchu! może znajdzie się tu jakaś trenerka, która mi coś poradzi na temat ćwiczeń?

ja tam jednak wole miesnie niz male sadelko... nie musi byc szesciopak ale chociaz, zeby plaski byl :-) ja na trenerke sie nie nadaje niestety :-)

Gość najszybsi są etiopscy biegacze
uufff trenerka może i nie, ale jak zamieszkamy razem to ci zamknę lodówkę na kłódkę to zbaczysz jak schudniesz :classic_cool:

Gość uufff
najszybsi są etiopscy biegacze, pewnie byłoby ostro, ale ja lubię przekąsić co nieco i wolę postawić na ćwiczenia..

kinky- to zwalczaj fałdkę, widzisz, że zapotrzebowanie w społeczeństwie na misiów raczej niewielkie :-) enfant terrible- jak mamy taki podobny gust to musze chyba faceta pilnowac, zebys mi go nie podprowadzila ;-) A Ty pilnuj swojego, bo ja zachłanna bywam ;-)

Gość jeszcze bezsennna
mam do Was pytanie nie śpicie bo nie możecie spać czy tak po prostu siedzicie w sieci bo lubicie?

maria izabela de la krata :D:D badz spokojna, zajęci mnie nie interesuja chocby nie wiem jak boscy,inteligentni , włochaci i umieśnieni byli:P

Po co mam sie katować :P Gruby nie jestem. Sam preferuje raczej takie panie z fałdką i fajnym dużym tyłkiem :P

Gość jeszcze bezsennna
Enfant Terrible Maria Izabela de la Krata jesteście bezsenni jak ja czy po prostu lubicie ponocach piszć posty?

Uffff to ulżyło mi ;-) Kinky no skoro panie z fałdka to rozumiem. Ja fałdki nie posiadam, ale jakis tylek to by sie chyba znalazl :-) Do bezsennej- ja właśnie juz ide spać, bo padnieta jestem dzis wyjatkowo. Dobranoc szanownym paniom i panu, panie kinky :-)