Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrsmdsidj

Znajoma koleżanki zapytała się czy mam rentę inwalidzką, bo potrzebują do pracy

Polecane posty

Gość wrsmdsidj

ludzi z taka renta. Powiedzialam ze nie, bo nie mam, ale czemu sie mnie zapytała? :/

Gość no jak dlaczego
bo potrzebują do pracy.

Gość wrsmdsidj
no tak, ale pomyslalam ze skoro sie zapytala to moze cos ze mna nie tak skoro sie pyta.

Gość Wszystkie studentki
Może uważa Cię za inwalidkę umysłową ?

Gość wrsmdsidj
przecież to że sram mordą nie musi oznaczać że jestem niepełnosprawna :(

Gość no jak dlaczego
"przecież to że sram mordą nie musi oznaczać że jestem niepełnosprawna" czyli nie masz kloaki? o matko, o takim czymś to jeszcze nie słyszałam! biedactwo, ile razy dziennie Ty musisz myć zęby... co na to Twoi znajomi?

Gość vbfgf
Bo zatrudniając osobę z grupą inwalidzką. pracodawca nie musi płacić składek, a nawet dostanie z tego tytułu kasę...inwalidzi w Polsce, to grupa bardzo pożądana przez pracodawców...

Gość wrsmdsidj
tamto to podszyw. mi chodzi o to czy ona popatrzyla na mnie albo pogadala chwile i przez to zapytala sie czy mam rente, tzn ze cos ze mna nie tak?

Gość sesesemulina
A nic nie masz, nie utykasz, nie masz jednej krotszej reki albo cos? Jesli nie, to moze jestes bez pracy. Czesto jest tak, ze rente maja ludzie, po ktorych w ogole zadnego inwalidztwa nie widac, wiec moze pomyslala, ze jak ma oferte, to moze cie spytac

Gość wrsmdsidj
w sumie powiedzialam ze mam tylko prace dorywcza, wiec moze przez to zapytala sie, ale wlasnie nie mam zadnych fizycznych problemow jak utykanie czy krotsza reka.

Gość sesesemulina
No to pewnie tak. Wpadlo jej do glowy, ze uslyszala o ofercie pracy i pomyslala, ze nie zawadzi zaproponowac. Moj sasiad ma rente inwalidzka, nie mam pojecia z jakiego powodu, a w ogole nic po nim nie widac, zeby niedomagal. Nie szukaj drugiego dna :)