Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kadasa

Kartki śwąteczne - dajecie, otrzymujecie?

Polecane posty

Gość Kadasa

Jak to jest z wysyłaniem kartek na Święta u Was? Wysyłacie czy nie? Dostajecie?

Gość Ja projektuje
:P

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
wysyłam i sama dostaje

Gość Kada-ha
Ja wysyłam kartki rodzinie, ale w tym roku nie wiem co to będzie. Mam nadzieje, że zdążę.

Gość Anja R
W tym roku myślę, że wyślę do wszystkich. W tamtym niestety nie udało się, ciągle tego czasu jest mało. Koleżanka poleciła mi fajny serwis kartkowy: http://pocztakartkowa.pl/, dzięki któremu można wysłać tradycyjne kartki. Nie musimy się przejmować, płacimy i mamy z głowy. Podoba się Wam taki pomysł?

Gość AnjaR
W tym roku myślę, że wyślę do wszystkich. W tamtym niestety nie udało się, ciągle tego czasu jest mało. Koleżanka poleciła mi fajny serwis kartkowy: http://pocztakartkowa.pl/, dzięki któremu można wysłać tradycyjne kartki. Nie musimy się przejmować, płacimy i mamy z głowy. Podoba się Wam taki pomysł?

Gość JaFaHa
Bardzo fajny pomysł.

Gość dahaaaa
Fajny serwis kartkowy. Wyślę kartki w tym roku.

Gość Jolka Ruda
Ja wysłałam dzisiaj 5 kartek z pocztakartkowa.pl, bardzo szybciutko to załatwiłam.

Wysyłam, a właścicwie już wysłałam, do najbliższych mi osób, od których też dostaję kartki ale papierowe, pocztą wysyłanie życzeń świątecznych za pomocą maila albo sms-a uważam za pójście na łatwiznę wolę juz nie dostać nic, niż drogą elektroniczną

Gość Pluskawka
Ale ten serwis pocztakartkowa.pl, jakbyś weszła i poczytała oferuje wysyłanie kartek, takich tradycyjnych, dostarczanych przez listonosza. To to samo, jakby ktoś sam poszedł i wysłał, ale nie każdy ma na to czas.

no nie tak samo, bo przeciez nie podpiszesz sie własnoręcznie a kupienie (przy okazji), podpisanie i wrzucenie do skrzynki kilku kartek nie zajmuje aż tak dużo czasu, nie przesadzajmy

Gość Hipnosa
Też wyślę z tej strony pocztakartkowa.pl Mają bardzo ładne kartki i wysyłanie nie zajmie za wiele czasu. To mi się podoba.

Gość Pytająca ona
czasu coraz mniej do świąt, jak myślicie jeszcze kartki dojdą?

moja mama od lat wysyla kartki rodzinie i znajomym. Ja wysylam zyczenia smsami.

Gość Serfetka
Dzięki za namiary na ten serwis, uratowaliście mi skórę. Miałam wysłać kartki a zapomniałam. Już siadam i to robię.

Gość pocztowkowo.pl
W takim razie zapraszam na http://www.pocztowkowo.pl Pocztówkowo to miejsce, gdzie, nie wychodząc z domu, przy kubku herbaty lub kawy, możecie sprawić radość najbliższym. Tradycję wysyłania kart pocztowych łączymy z nowoczesnością - wybieracie kartkę, życzenia a w kilka dni później Adresat wyciąga ją ze swojej skrzynki pocztowej!

Gość Bozo
hellokartki.pl - znacie ten serwis? Jak dla mnie bomba!!!

Gość salianka
Robię kartki własnoręcznie,wypisuję i wysyłam je tradycyjnie (tzn.pocztą) do dalszej rodziny,której na pewno nie odwiedzę.Od nich również dostaję.Miły zwyczaj :) Fajnie w czasach maili i komórek wyjąć ze skrzynki kartkę.