matylda20 0 Napisano Grudzień 2, 2010 czym moze byc spowodowan y bezbolesny okres..? zawsze jak mialam to umieralam z bolu brzucha a teraz nic nie czuje tym bardziej ze opoznil sie prawie miesiac.. co to moze znaczyc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
victoria0424 0 Napisano Grudzień 2, 2010 Może w tym cyklu nie miałaś owulacji? To się czasem zdarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może nic nie znaczyć Napisano Grudzień 2, 2010 Może znaczy wszystko, tzn. jakieś choroby, nawet ciążę, ale może ten zupełnie nic nie znaczyć, czasem i tak bywa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może nic nie znaczyć Napisano Grudzień 2, 2010 jesli istnieje możliwość ciąży, to na radze zrobić test, no i wizyta u ginekologa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Grudzień 2, 2010 nie w ciazy na pewno nie jestem poza tym okres byl dosc obfity ale i tak dziwny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może nic nie znaczyć Napisano Grudzień 2, 2010 możliwe, że to nic takiego, skoro w końcu przyszedł...a jak się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Grudzień 2, 2010 dobrze, tylka tak teraz mysle ze cos musi byc nie tam ..przed okresem jakies kilka dni straszniebolal mnie brzuch i jajniki raz jeden raz drugi..a teraz nic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poznasz ale Napisano Grudzień 2, 2010 to powinnaś się tylko cieszyć. Ja po ciąży mam bezbolesne okresy i jestem happy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wi-lcia 0 Napisano Grudzień 2, 2010 o matko ale niektóre z was lubią sobie wymyślać problemy ,bezbolesny okres to dla niej problem ,nie jedna dziewczyna tak ma i nie jedna ma bóle trochę przed okresem a w czasie okresu nic nie boli ,matylda20 nie szukaj sobie chorób ,hipochondryczką jestes czy co,tak wogóle czy ty czasem nie bierzesz tabletek antykoncepcyjnych?poamietam że wypowiadałas sie na temat tabsów yaz ,przy braniu antykon.hormonalnej normalne że okres może byc bezbolesny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Grudzień 2, 2010 Hehe, ale problem, racja; bezbolesny okres. To co, lepiej umierać z bólu? Ja miałam bolesne miesiączki, ale bez przesady, podczas brania pigułek. Po odstawieniu bolesny okres zdarza mi się raz na rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach