Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola71

a moze jednak?

Polecane posty

Gość jola71

Zaczynajac leczyc wypadanie wlosow,nalezy...1 badania podstawowe,2badania na tarczyce,3 badania hormonalne.Kazdy organizm czlowieka jest inny ,,taka jest prawda,jesli jedno lekarstwo zadziala na kolezance to nieznaczy ze zadziala na mnie? ?jaka kolwiek odrzywka jaki kolwiek szampon jest zawsze na bazie chemi.Szukajmy produktow naturalnych,,dawniej za czacow naszych pradziadow zadko kto byl lysy ,,,,kobiety maly piekne dlugie geste wlosy a teraz nasze wlosy zywia sie sama chemia ,slabna ,wypadaja ,lamia sie ,sa matowe,wiem z doswiadczenia ,ze siemie lniane,pila moja corka dlugo,,zadnych dzialan ubocznych,wrecz ma teraz piekne lsniace krecone grube wlosy,co na dzisiejsze czasy jest to zadkoscia,kto zaufa i jest wytrwaly zacznie kuracjie,,efekt na 200000 procent.pozdrowienia i wytrwalosci..na wszystko czeba czasu ,,,,,pa

Gość kilcia
A pamiętasz jak wyglądała kuracja ze siemieniem?Ja osobiście go jem bo mam problemy z żołądkiem,ale że działa na włosy to nie wiedziałam,a przydałoby się bo strasznie mi wypadają.Z góry dzięki.