Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misica

wesele z motywem....

Polecane posty

Gość misica

właśnie się zastanawiam - mieliśmy z narzeczonym zrobić ślub z motywem - miał być hiszpański - bo oboje mamy taką urodę, kochamy jedzenie hiszpańskie i kochamy tango - suknia miała być oczywiście w stylu - ale nie wyszło zakochała się w zupełnie innym modelu, a w hiszpańskim nie było mi zbyt dobrze - jestem niska i falbany mnie skracały - i teraz nie mam pojęcia na jaki motyw się zdecydować ???

Gość misica
może wy planujecie jakiś motyw lub tematykę ślubu lub wesela...

Ja ogolnie jestem przeciwna wymyslaniu czegos na sile. skoro odpadl Wam ten motyw najblizszy Waszemu sercu, to czy jest sens wymyslac cos tylko po to, by ten motyw byl? Moze zamiast motywu wezcie kolor przewodni. Mozecie zaskoczyc tez gosci jakims fajnym menu czy innymi atrakcjami.

Ale super !!! Pewnie, że nie rezygnuj mimo sukni :))) Nie wszystko musi być na jedno kopyto. Ważne, że będą się pojawiać gdzieniegdzie takie akcenty. extra pomysł! Ja też myślałam o motywie przewodnim, bo to przecież nic nie kosztuje :) A jakoś urozmaica imprezę. Wybraliśmy truskawki, bo mój narzeczony je uwielbia i jeszcze z kilku innych powodów :) jednak chyba nie wypali, bo mi się kłóci z kolorystyką ...

Bardzo fajny pomysł :) Wiem, że niektórzy krytykują pomysły zorganizowania wesela, które nieco wybiega poza tradycyjny schemat, ale ja uważam, że nie ma w tym nic złego -a co więcej jest to bardzo fajne i ciekawe. I uprzedzajac zarzuty niektórych, wcale nie musi to być związane z oryginalnością na siłę. Jak dla mnie super :)

Gość gość
Znowu nachalna reklama tego durnego portalu weselnego, nie dajcie się nabrać

Gość gość
A bez motywu wesele będzie nieważne? Pytam, bo my nie mamy czegoś takiego.

Gość SylwiaFilkusik
Według mnie skromne, proste wesela są najlepsze. Po co pakować się w dodatkowe koszta...

Gość gość
ale nie ma hiszpańskiego tanga

Gość gość
tango jest argentynskie, hiszpania to raczej flamenco

Gość gość
otóz to,hiszpania to flamenko ale jełopy to z tangiem łączą,ha ha ha