Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia pinda bez serca

ALE SIĘ WKURWIŁAM!!!

Polecane posty

Gość głupia pinda bez serca

Przyjaciółka studiuje w mieście daleko od domu rodzinnego, wraca co miesiąc pociągiem do miasta, w którym z kolei ja studiuję i wynajmuję pokój, a potem jedzie do siebie busem. Przed chwilą napisała mi smsa, że chce u mnie nocować, bo nie wie, czy wyrobi się na ostatniego busa. U mnie z kolei będzie spał dziś mój facet (też uczy się w innym mieście) i nie jest mi to specjalnie na rękę. Gdyby uprzedziła mnie dzień wcześniej, że może zaistnieć taka możliwość, zdążyłabym to jakoś inaczej zorganizować... A tak to jestem na nią zła, mimo że czuję z tego powodu wyrzuty sumienia. Mam prawo czy naprawdę jestem skrajną egoistką? :O

Gość jeszcze tu kiknijcie przy
wiesz w tych warunkach pogodowych powinnas jej pomoc umowilas sie z chlopakiem, ale przyjaciolce trzeba pomoc wyobraz sobie, ze Ty jestes w takiej sytuacji i co wtedy??

a nie mogą nocować oboje? Zupełnie nie rozumiem, czemu chcesz "odwoływać" faceta. Nie ma gdzie spać czy jak? A poza tym skąd wczoraj mogła wiedzieć, że nie zdąży na busa, ty wiesz jaka jest masakra na drogach?

Gość GOSIKOL
powiedz jej ze jedziesz do chłopaka i wlasnie wychodzisz i naraaaaaaaa:D

Gość ja chyba bym go pogryzła ze
nie złość się na przyjaciółce tylko zalanuj jak fajnie spędzić razem ten czas, a na marginesie możesz dodać, aby następnym razem poinformowała cię troszeczkę wcześniej! Co ci to da, że jej pozwolisz nocować i będziesz "ofochana"? Zepsujesz weekend sobie i przyjaciółce, a wyszło jak wyszło, więc wykorzystaj wspólnie ten czas i się nie obrażaj!

Gość jhnhbikjhi
powinnas przyjąć przyjaciółkę. Dzisiaj pogoda jest taka, że rzeczywiście może się nie wyrobić przyjaciół poznaje się w biedzie:P

Gość bardzo dobrze bardzo
dobra przyjaciolka jest lepsza niz chlopak czasem

Gość jhnhbikjhi
miałam dzisiaj jechać na studia do miasta oddalonego o 30km, autobus o 6.30, 7.00, 7.20 i 8 nie przyjechał i wiesz co? Poszłam właśnie do mojej Przyjaciółki która mieszka obok przystanku. Mimo że musiała przeze mnie wstać to przywitała mnie normalnie i napioła ciepłą herbatą. A mogła powiedzieć: mogłaś uprzedzić mnie wcześniej i strzElic focha. TYLKO NIE ZAWSZE DA SIĘ WSZYTSKO PRZEWIDZIEć

Gość kup litra wódki schlejcie
się i zalicz trójkącik,później założysz temat jaka ty nie gwiazda i wszyscy będziemy co zazdraszczać:D

Gość jhnhbikjhi
oni o tej samej porze wpadną?

Gość jhnhbikjhi
to wyślij przyjaciółkę niech śpi na dworcu kurcze uprzedziła cie wcześniej a ty fochy strzelasz.........

no i jak sie jeden wieczór nie bedziecie seksić to co? :P co maja powiedziec osoby samotne? :P kupcie sobie jakies wino, kilka browarów i bedziesz miala zajebisty wieczór z facetem i przyjaciółką :)

Gość dokarmiamy pieski
ludzie sa czasem tacy malostkowi

Gość lolitka17777
ha trójkąt bermudzki hihi

Gość dokarmiamy pieski
Też jestem małostkowa :classic_cool:

Gość dokarmiamy pieski
slaby podszyw 💤