Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Mój były chłopak podaje się za wampira :D:D:D

Polecane posty

Gość heh faktycznie durna
kiedy z nim niby chodziłaś pedofilko?

Gość heh faktycznie durna
on miał 13 a ty 16 ? :P

Miał 14 :P No wiesz zawsze wyglądałam o 3 lata do tyłu i kiedyś mi to nie przeszkadzało , czy młodszy czy starszy.

Gość dokarmiamy pieski
Pomóż psom z Poznańskiego schroniska Zasady są proste - wchodzisz na http://szerlok.pl/nakarm_psa/ i wybierasz jednego z psiaków. Na stronie jego ogłoszenia klikasz w przycisk - codziennie możesz wybrać jednego psa, choć nie musi to być zawsze ten sam. Wróć kolejnego dnia i znowu kliknij - kiedy wirtualna kość się zapełni i dojdzie do 100%, Szerlok wyśle psu do schroniska wielką paczkę z karmą Pamiętaj! Klikaj codziennie i zapraszaj znajomych ! Bezdomne psy czekają na naszą pomoc a ze znajomymi zdziałamy więcej. Wklejaj link gdzie się da, zamieść informację na Facebooku i innych serwisach, w statusie GG i Skype'a. Jeśli chcesz jeszcze bardziej pomóc - skontaktuj się ze schroniskiem - możesz zwierzaka adoptować i dać mu dom na święta . Zaproś wszystkich znajomych na to wydarzenie! Razem zdziałamy więcej KLIKAJCIE I PRZESYŁAJCIE DALEJ!

Gość ale ufo. masakra
jak koleś musi byc niedowartościowany albo psychiczny żeby zwracać na siebie uwagę podawaniem sięza wampira. jestem nudny, nikt mnie nie lubie więc będę cool wąpierzem. Ale za duzo się naczytał modnej ostatnio literatury wampirycznej dla 16 klatek :D

No chyba, przystojny jest to prawda, ale wampir ? no prosze.. to nie średniowiecze, a po za tym wiem, że to gówno prawda...

Gość bella ciocia
Mówiesz o moim Vampirze;P? a to podrywacz;):P

Gość bardzo zakochany
Moja kobieta twierdzi ze jest wampirem.