Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana1988

co to moze oznaczac

Polecane posty

Gość zdenerwowana1988

Chciałabym komus opowiedziec co ostatnio sie ze mna dzieje. Otoz w sierpniu 2010 zmarla moja babcia miesiac po niej zmarl moj dziadek czyli jej maz. Od tamtej pory snia mi sie po kilka razy w tygodniu ze zyja ze rozmawiam z nimi itd. albo ze musze isc do psychologa bo mi sie snia caly czas i wpadam w panike w tych snach ze ja ich widze i krzycze ze oni zyja itd. w snach z dziadkiem rozmawiam z babcia nie tylko ja widze i ona mi pokazuje jakies znaki. wola mnie do siebie i chce dac pieniazki ( jak zyla zawsze przed dziadkiem takn robila). Nie wiem co te sny moga oznaczac.Czy może mi ktos cos doradzic co to moze byc?Moj nazeczony mowi ze moze naprawde powinnam porozmawiac o tym z psychologiem

pewnie byłas z nimi związana, byc moze nie zdązyłas sie pożegnac, byc moze śmierc nastąpiła niespodziewanie ( no i w tak krótkim odstępstie czasu) a teraz odczuwasz stratę, ból, tęsknote itd

Gość ndddgf
mam to samo,nic przyjemnego,śnią mi się rodzice że żyją ale są martwi...koszmary mam bo byłam przy śmierci matki

Gość zdenerwowana1988
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość obserwuje
Z babcia nie zdązylam sie pozegnac gdyz mieszkam za granica i ostatni raz widzialam sie z nia w kwietniu. z dziadkiem sie pozegnalam bo bylam akurat bo wyjezdzalam za granice a tydzien pozniej zmarl.

Gość lopae
może umarła niedokładnie?:classic_cool:

Gość zdenerwowana1988
Z babcia nie zdązylam sie pozegnac gdyz mieszkam za granica i ostatni raz widzialam sie z nia w kwietniu. z dziadkiem sie pozegnalam bo bylam akurat bo wyjezdzalam za granice a tydzien pozniej zmarl.

Gość lopae
może umarła niedokładnie?:classic_cool:

Gość zdenerwowana1988
Umarla w szpitalu... od roku chorowala na zanik pamieci pozniej doszedl udar mozgu no i po tygodniu od udaru zmarla. szpital nie cieszyl i nie cieszy sie dobra renoma .... prokuratura nad nim ciazy.. byc moze pielegniarka nie chcialo sie zajmowac starszymi ludzmi i przez zaniedbanie cos poszlo nie tak... eh... ja nie wiem co mam robic...

Gość lopae
może zrób pierogi?

Gość dokarmiamy pieski
moja Babcia zmarla przy mnie w 1999r i nie pamietam, zebym mi sie snila :( za to mojej Mamie nagminnie