Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzeniowa

czkawka dziecka w brzuszku

Polecane posty

;), poniewaz poza tym,ze moj dzidzius jest glowka w dol i ma kolanka pod moimi zebrami to nie wiem jak jst ulozony. Jak czka to zawsze 'skacze' mi po lewej stronie czy to znaczy,ze ma tam brzuszek? Moze wiecie jak rozpoznac gdzie plecki,brzuszek..

Gość ewelinka83
A na ktorej scianie jest pepowina?ja mam na tylniej i w tamta strone jest zwrocony maluszek

Jak czujesz ruchy po prawej to tam ma nózki i rączki po drugiej kręgosłup, tylko że może się przekręcać (jak korkociąg). Jak śpisz i kopie cię po prawej to śpij na lewym boku jak po lewej kopie to na prawym oczywiście w miare możliwości ;))

oja,to fajnie dziekuje, myslalam,ze juz sie raczej nie przekreca :) wchodzi mi pod lewe zebro bardzo czesto i wtedy martwie sie zeby mu nozki nie uszkodzic wiec sie wtedy przekrecam.

bo raczej się nie przekreca bo juz za bardzo nie ma miejsca :) ale może ... mi na 100% się jeszcze przekręca :)

Gość ssszynka
Kiedy dzieci sie w ogole przekrecaja ostatecznie glowa w dol? U mnie jest 28 tydzien, a gowniarz kopie caly czas u dolu i jakos nie ma chyba za bardzo w planie sie obracac nogami w gore :P

mi się przekręciła na nietoperza gdzieś właśnie w okolicach 28 tc ale może sie przekręcićnawet w 36 tc. Teraz już tylko się trochę przekręca w lewo lub w prawo,ale głowę ma na dole :)

Gość ssszynka
No nic, jeszcze troche czasu ma :P

Gość ssszynka
Jak taki kloc sie przekreca o 180 stopni w pionie, to sie to chyba calkiem dobrze czuje, prawda?

aaa no ja mam wrazenie,ze moj to sie pewnie juz nie przekreca. Nie ma na to miejsca -chyba. Czuje jego kolana jak tak wybrzusza sie pod zebrami ;)

Gość ssszynka
Moze, ale ostatnio na usg, 3 tygodnie temu, byl glowa w gore i jak na razie nie widze zadnych roznic. Choc poprzednio, czyli 7 tyg temu, byl poprzecnie, i w ogole nie zauwazylam tego przekrecenia sie o 90 stopni w ciagu 4 tyg miedzy wizytami

ssszynka, mnie sie tez wydaje ze to raczki, moj mi wlasnie bardzo dokuczal raczkami tam u doli mietlil i bolalo. Nie sadze zeby to nozki byly :)

w 36 to już faktycznie ma mało miejsca :) ja jestem w 30 i czuję że czasem kopie o prawej a czasem po lewej :) ale niedługo musi sie zdecydować bo brak miesca :)

Gość ssszynka
Zobaczy sie za tydzien :)

a tak swoją drogą to niesamowite uczucie :) jak siedzi w Tobie taki mały łobuziak lub łobuziara i zaczepia, kocham to :)) ❤️

Gość ssszynka
Hehe, dzis sobie lezalam z psem na lozku, pies plecami przytulony do brzucha, a maly dran go szturchal przez skore :P