Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 87ngvfc

zimno mi

Polecane posty

Gość 87ngvfc

u was w domach tez tak zimno?mam grzejniki ustawione na 3 a zimno jest boję sie ustawić na maxa,ludzie takie dopłaty maja po sezonie grzewczym,że szok blok jest ocieplony,okna plastiki mieszkam na parterze

Gość Pani Em.
A ile masz stopni w pokoju? Wiesz ile ja miałam dzis rano? 9 stopni... nie zaruje, mialam 9 stopni...zajebiscie nie?:(

Gość 87ngvfc
może to wina starych grzejników?

Gość 87ngvfc
ja właśnie chcę termometr kupić,bo w spółdzielni twierdzą że 3 grzeje do 21 stopni,to dlaczego mam tak zimno?

Gość Pani Em.
rano miałam 9 a teraz kurwa 14 i to max na dzis :O dodam ze jest palone od rana.

Gość 87ngvfc
to szok,a wiatrzysko u ciebie wieje?bo u mnie całą noc wichura i w dzień też może dlatego nie mogę dogrzać mieszkania?

Gość united900000
Ja teraz mam 15 stopni. Za godzine bedzie 12. Ciepło mi spieradala przez drzwi i okno w kuchni. W łazience tez w chuj zimno :///

Gość Pani Em.
Wialo w nocy teraz nie. I tak jest zimno... ja mieszkam w pokoju gdzie sa drzwi na strych, drzwi sa nieszczelne, chciaz sa oblozone steropianem i kocami i tak jest mi zimno. przed kompem siedze w rekawiczkach. Nawet nie wiesz jak chcialabym miec chociaz 19 stopni

Gość united900000
Ja tak samo marzę o chociaż 19 stopniach :(

Gość izia87
to masz zimno ja z krótkim rekawkiem chodze tak mam ciepło a grzeje tak tylko godzinne dziennie,mieszkam w nowym bloku.

Gość Pani Em.
nawet nic nie moge zrobic, posprzatac czy cos... tylko siedze skulona i opatulone spiworem:(