Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kyokushin

Pomóżcie :) spędzanie czasu w internecie i pieniądze z tego.

Polecane posty

Gość kyokushin

Cześć, chciałabym Wam polecić pewną stronę: http://centrumreklamy.com/pages/index.php?ref id=kyokushin Bardzo dobry serwis internetowy oferujący szybką wypłatę. Należy klikać bannery oraz czytać maile. Spróbuj może Ci się spodoba. Pieniądze z tego są nieduże, ale ileż to z Nas bezmyślnie traci czas w internecie. Pozdrawiam :) Dziś klikając przez kilka min zarobiłam już 1,58zł.

Gość brumbumbum
to w ogole cos daje? dobra uwaga ze malo ale co mozna sie spodziewac za klikanie :P

Gość kyokushin
spróbuj :)

Gość maciejkroltoja
Zapisałem sie, jestes mi winna buziaka :P

Gość ALIEN VS PREDATOR II
Czesc Kyokushin moglabys objasnic na czym to dokladnie polega??? :)

Gość kyokushin
Witam, dziękuję za udział. :) Link jest do strony polskiej firmy mailowej. Wartość płatnych maili wynosi od 0,75 do 2gr. W firmie możemy też zarobić na inne sposoby: -klikając w sekcji płatnych bannerów -klikając w sekcji bannerów punktowych Jak kolega, który się zarejestrował już zauważył zapewne, trzeba zwracać uwagę na zaznaczenia swoich zainteresowań w profilu przy rejestracji. Wsród nich znajdują się pułapki dla nieuważnego czytelnika, których zaakceptowanie będzie oznaczało likwidację konta, jak np. -jestem oszustem -skasujcie moje konto Sekcja płatnych i punktowych bannerków również zawiera bannery odejmujące stan konta o 1gr, dlatego zwracajcie uwagę co kilka. Dużo nie można zarobić, tak jak mówiłam. Jednak plusem jest to, że firma jest w pełni wypłacalna.

Gość seeyfhdfgoig
Ja też polecam maciejkroltoja :) Sama wyrabiam na tym trochę kasy .. mam prośbę zapisalibyście się jeszcze tutaj ? :) Nie musicie w nic klikać wystarczy mieć to okienko na pulpicie i sie nabija : http://www.surfbar.pl/ref=46145

Gość seeyfhdfgoig
Alien : Ja Ci wytłumaczę .. klikasz w reklamy :) i dzięki temu nabija Ci się kasa :) jesli spędzasz duzo czasu na komputerze to polecam Ci to : http://www.surfbar.pl/ref=46145 samo sie nalicza .. a polecam nie bezpowodu bo nieraz już dostałam pieniądze :)

Gość seeyfhdfgoig
kyoukushin - długo w tyym siedzisz ? :D ile Ci wychodzi na miesiąc ? :D

Gość kyokushin
to zależy od mojej aktywności, tak przy okazji innych czynnościach w internecie wychodzi ok 20 zł miesięcznie. Ale lepiej 20 niż nic :P

Gość ja bym nie wybaczyła ..
i to idzie na konto tak ?:) kurde gdzie mam się polecać ? :P Ja tu staję na głowie .. a tu nikt :P

Gość kyokushin
I pieniądze zarobione przez Was idą na Wasze konta :) Ja z polecania Was mam taka korzyść, że dostaję na swoje konto pewna setna cześć tego co Wy. Dlatego miło mi będzie jeśli skorzystacie z mojego linku, bo w końcu ja Wam poleciłam ten sposób. :)

Gość kkkkkkkkkaefffff
MAm do Ciebie pytanie kyouku.. coś tam xD Jesteś pełnoletnia ? :D Bo jeśli nie to jak załozyłaś konto ? Wiem , że mozna ale na czym to polega :D Ile sie opłaca .. ile sie płaci za kartę itd itp :D Z linka skorzystam :)

Gość kyokushin
tak, jestem pełnoletnia. Konto w serwisie tylko tymczasowo gromadzi zarobione środki, następnie można je sobie przesłać na konto w banku, jeżeli o to pytasz. Przy rejestracji nie trzeba od razu podawać nr konta bankowego.. :)