Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby88

PROSZĘ POMÓŻCIE! MAM ROMANS!

Polecane posty

Gość baby88

Hej dziewczyny... Od pewnego czasu zdradzam swojego faceta. jestem z nim od 4 lat ale on nie jest już taki jak dawniej... Moja zdanie się nie liczy, to co myślę co mówię... Nie dba o mnie. Kocham go ale czuje ze sie oddalamy... A facet z ktorym go zdradzam jest starczy ode mnie ponad 10 lat ma zonę i dziecko... Ale ostatnio przebywamy ze soba bardzo duzo czasu i strasznie zblizylismy sie do siebie. jeszcze nie uprawialismy seksu ale czuje ze to sie niedlugo stanie jak tak dalej bedzie. oboje tego chcemy, wiemy na czym stoimy, nikt z naszego otoczenia o nas nie wie. spotykamy sie w oddalonych miejscach aby nikt nas nie mogl poznac... Dodam jeszcze ze w nim mam to, czego nie mam u swojego obecnego faceta... od o mnie dba, jest zapatrzony we mnie i rozumie mnie jak nikt inny... dla niego to tez jest taki pierwszy raz kiedy moze zdradzic... I jeszcze jedno... Dziewictwo stracilam wlasnie z moim obecnym partnerem, on mial wczesniej inne a ja nie... I strasznie chcialabym zobaczyc jak to jest z innym...

Gość jgjkgh
-5/10

Gość baby88
Chciałabym wiedziec czy ktos byl lub jest w podobnej sytuacji...

Gość baby88
Chyba z nikim nie pogadam na ten temat,.. :(

Gość głupoty piszesz.......
koorwa to juz było