Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sephoraa

czykobiety też podnieca widok nagiej kobiety?

Polecane posty

Gość sephoraa

tak bardziej sie tej sprawie przyjrzałam, jestem kobietą hetero , ale jak widzę jakieś seksowne zdjęcie nagiej kobiety to i tu ciekawe , zaczynam jakby wiedziec co może czuć w takim momenci facet. ja sama nie mam ochoty jej całować czy macac . ale jak patrze na to zdjęcie to jedak zaczynam myslec o seksie.\ nawet ostanio zaczełam sobie wyobrazac jak moze czuc się facet uprawiac seks z kobietą, i uważam ze bycie w kimś, moze byc przyjemniejsze niż , mieć "kogos/cos " w sobie. i chciałabym zobaczyc jak to jest uprawiac seks z kobietą, no tak ale tylko pod warunkiem jak byłabym facetem , no ale nie jestem i nie będę. też tak macie , kobiety ?

Gość sephoraa
jak jest być kobietą, jeśli chodzi o sferę seksualną. fajna sprawa jak wiesz że go podniecasz, z jednej strony czujesz ze jednak masz nad facetem jakaś tam władzę, mimo że to on jest silniejszy , a z drugiej strony miło komuś sprawiac przyjemosc z samego dotykania siebie i to jest też wtedy dla ciebie przyjemne. choc przyjemność z dotyku też w drugą stronę idzie