Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na opinie

Słowo na p.

Polecane posty

Gość czekam na opinie

Ostatnio, gdy powiedziałam w pracy, że coś jest patologiczne, to usłyszałam żebym tego słowa nie używała, bo jest brzydkie :O Czy słowo patologia wg Was jest złe? Z kim ja pracuję :O

Gość czekam na opinie
bo uwazam , ze zwraqcanie sie do mnie szefa per pizdo jest patologiczne , czyż nie? to co ja złego powiedziałam? chyba mnie zwolnią z pracy

Gość czekam na opinie
zwracanie sie do mnie :stra pizdo, rozumiem pizdo ale stara? noż to patologia a nawet łopatologia

Gość czekam na opinie
Podszyw marny i żałosny.

Gość olejuuusserek
a co to za durna praca? ludzie jacys skretyniali :)

Gość dddffdw
pewnie że nie jest to słowo jakies odrażające czty brzydkie, haahaa, kto ci tak zwrócił uwage ??? pewna jakas znowu baba typu ciotka dobra rada, Słowo patologia brzmi baardzo taktownie w moimmniemaniu, wole zeby ktos tego słowa urzywał ni ż bardziej dosadnych okreslen co ma zwiazek z patologia Wiec nie sluchaj sie durnych ludzi i mow tak jak ty uwazasz a nie jeszcze ktos tobie bedzie mowił jakie mozesz slowa urzywac a jakie nie, pfff durnoctwo!!!!1

Gość czekam na opinie
Koleżanki pielęgniarki mi powiedziały :O Uważają, że to bardzo brzydkie słowo. Duże miasto wojewódzkie, a taka ciemnota. Chyba wrócę do swojego miasta.