Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

volkista

Do wszystkich Polek,które chcą się związać z murzynem lub już to zrobiły

Polecane posty

Gość gość
Znam wielu beznadziejnych polskich facetów. Nie ocenia się innych po kolorze skóry młotku.

Gość gość
problem w tym, że wszyscy murzyni są beznadziejni. W USA co 7 czarny mężczyzna siedział lub siedzi w więzieniu, połowa amerykańskich więżniów to murzyni, a czarni stanowią 12 % amerykańskiego społeczeństwa.

Gość gość
Najwięcej rozpisywały się materace kolorowych zwierzaków. Tkwią z zaciśniętymi zębami, pohańbione , w nieakceptowalnych przez kolorowych i białych związkach, broń Boże nie przyznając się do popełnionej życiowej pomyłki i jeszcze inne głupie dziewuchy do takiego kroku namawiając. Ze studiami czy po zawodówkach, z dyplomami czy tytułami, to każda biała kobieta z kolorowym jest zhańbiona zdradą rasy.

Gość gość
mam znajomą, związaną z Murzynami, niestety, jej córka miała obrzydliwe robale i zarażała... no i próbowałam kontaktu z mamusią, z jej partnerem murzynem, olali mnie.... a robale nadal są

Gość gość
Jebać brudasów i polskie ściery, które puszczają się z brudasami

Gość PreserveWhites
Fuck all mudsharks. You'll have no sympathy when you're sprawling across the floor and sobbing. Chcecie skończyć jak ta ścierwa? wpiszcie sobie youtube(kropka)com(łamane przez)watch?v=GFTsSOQMoKY

Gość gość
autorze mozesz duzo mowic ale to nic nie da kobiety szczegolnie polki pragna murzynow i muzulmanow wlasnie dlatego ze sa zlymi ludzmi. Kazdy wie jak czarnoskorzy traktuja biale kobiety, co robia muzulmanie z kobietami a mimo to kobiety ciagna do nich tlumami. Nawet specjalnie wyjezdzaja do nich z kraju. Wystarczy popatrzec jaki wysyp kolorowych dzieci jest teraz w Polsce.

Gość gość
Www.Mojawielokulturowarodzina.blox.pl

Gość gość
Polecamy statyski -gwałtów morderstw rozbojów z USA i Szwecji .ciekawe wnioski :P . Warto też nanieść na siebie krzywe przestępstw mężczyzn czarnych i Polaków :O to dla pani z "Oxfordu" :P.

Gość gość jak gość
Upłynęło kilka lat, przypłynęło "kilka" pontonów ... jak żałosne z perspektywy czasu są te politycznie poprawne wpisy :) Ciekawi mnie czy uczestnicy dyskusji wyciągnęli jakieś wnioski z wydarzeń ostatniego roku czy dwóch. Dalej "lubicie murzynków"?

Gość zuzia jankowska
murzyn cie babo zarazi robalami i wyp..doli

Gość gość
mówcie co chcecie, przyjemność obcowania z dorodnym murzyńskim przyrodzeniem warte jest każdej ceny.

Gość gość
Trzeba nie mieć mózgu żeby zadawać się z kolorowymi, wszystko jedno jakiej płci, to chore nienormalne i obrzydliwe. Niech się pier... dolą między sobą u siebie a nie z białymi w Europie

Gość gość
Jak to czytam to az mi sie zygac chce rasisci bo od polaka tez idzie sie zarazic. Ja sama mam ochote na seks z czarnoskorym bo polakow mam dosc.

Gość gość
Ludzie bywają różni-dobrzy i żli i to nie ma związku z ich kolorem skóry. Ale powiedzcie mi jaką i gdzie cywilizację stworzył czarny człowiek? O ile wiem to żadną. Istnieje cywilizacja judeo-chrześcijańska ale czarnej nie ma i nigdy nie było. Czy nie wydaje się wam to dziwne że czarny człowiek w Afryce nigdy nie stworzył niczego?

Gość Natt

Ja jestem z czarnoskórym mężczyzna od kilku miesięcy , jest bardziej tolerancyjny niż niejeden Polak , nigdy od niego nie czuje , żeby śmierdział , do tego nie zaraz HIV-me itp. Prawda jest taka , ze Polacy są mało tolerancyjni , duża cześć jest rasistami i w ludziach jest pełno nienawiści . Każdy układa sobie życie jak chce i z kim chce.

Gość Adam

jedna z druga takie madre ze murzyni sa spoko a jak wracaja do swojej wioski to wstyd i spuszczona glowa by zadni znajomi ich nie widzieli z czarnym bo beda sie smiali chyba z tydzien 😄 A na ulicy tez moga sobie posluchac co o nich sadza Polacy tak to sie narobilo malych czarnych bekartow ojcow nie ma za to sciery wracaja do polski i mysla ze ktokolwiek bedzie je choc odrobine szanowal bo jakiemus murzynowi loda zrobily. Ogarnijcie sie durne babska przyjedziecie to dostaniecie swoj szacunek ulicy na kadym kroku i od kazdego znajomego

Gość Gosc

Dzis w parku we Wloszech widzialem Wloszke lezala na trawie a na niej Murzyna ktory sie z nia calowal.Nawet sie nie zchowali.Taki widok to nie rzadkosc.Europejki to kobiety wyzwolone seksualnie a "milosc" to ich priorytet.Nie tlumacz Polkom swoich idei bo one maja rozum i wiedza to wszystko przed czym chcesz je ostrzec.Jestes naiwny.Traktujesz je jak niepelnosprawne umyslowo.Maja prawo robic co chca i uprawiac seks z kim chca.99% zdaje sobie sprawe z ryzyka

Gość pitt

polki to w większości kuurwiszony, tyle