Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdjkelkerer

czy ja jestem jakas chora psychicznie.Mam napady szału

Polecane posty

Gość jdjkelkerer

Nie pochodze z zdnej krolewskiej rodziny nie bylam nigdy rozpieszczana nie musze miec ciuchow firmowych ani jesc w drogich knajpach.ALe nie nawidze czekac,kolelejek zimna..Jak nie przyjezdza tramwaj wpadal w szal dzwonie do zarzadu transportu placze awanturuje sie.W te temperatury nie wychodze z domu...chyba ze zawiezie mnie gdzies chlopak..Niby pracuje zludzmi,ale nie cierpie ich zwlaszcza w tramwaju zapach czlowieka mnie brzydzi...Denerwuje sie jak musze gdzies wyjść ,płacze ze jest slisko ze nie moge znaleźć jakiegos mieisaca i marzne krecac sie wkoło.Zimą nie wychodzę do znajomych.Ograniczam kontakty z ludzmi gdy tylko cos nie uklada sie po ojej mysli tramwaj nie przyjechal,zamkneli ulubiona restauracje mam caly dzien rozwalony i jestem zla...MArze o tym by mieszkac w Hiszpani....Ludzie normalnie funkcjonuja a ja zachowuje sie jak wariatka..Czy tez tak macie/?

Gość jdjkelkerer
podobnoie zachowuje sie jak tramwaj jedzie za wolno...Denerwuje sie strasznie..jak stoi na światlach...podobnie irutuje sie jak komputer sie zawiesza...jak cos sie psuje..Wiem ze denerwuje sie tak kazdy ale u mnie to placz mam ochote wszystkim rzucać .Zastanawia mnie to ze nie mam takiego napadu szalu w stosunkui do ludzi nie jestem akresywna w stosunku do nich...nie krzywdze slowami ale wsciekam sie tak bardzo

czyli masz jakiś problem z przeżywaniem złości.Jeśli to utrudnia Ci życie i Cię niepokoi możesz pójść do psychologa lub psychiatry.Tu nikt Ci nie pomoże,ewentualnie naczytasz się agresywnych komentarzy i wyzwisk.Jedno Ci mogę powiedzieć:reakcje o jakich piszesz nie są zrównoważonym ,dojrzałym zachowaniem. pozdro :)

Gość do qatsu
jesteś psychologiem? bo widzę, że masz bardzo wyważone, rozsądne i takie psychologizujące ;) wypowiedzi.

Gość całkowicie czarny kot
CHora psychicznie nie jesteś. Ale nie umiesz sobie radzić z emocjami. Czemu? Kto to wie... :-) Są warsztaty radzenia sobie ze złością. Są terapeuci. Warto się przyjrzeć temu, jak wyglądało Twoje dzieciństwo. Skąd się wzięły takie zachowania. :-)