Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muzulmanka21

Religijnosc, a wpadka.

Polecane posty

Gość Muzulmanka21

Jestem juz w 3 miesiacu ciazy, a nie powiedzialam o tym rodzicom. Sa bardzo religijni. Mnie tez uczyli zycia zgodnie z Kosciolem. No, ale coreczka zgrzeszyla i teraz ma stracha. Wiem, ze moji rodzice dostana zawalu jak sie dowiedza. Czekam do swiat i powiem im. Ale teraz mam straszne mdlosci, a zarazem wielki apetyt, a u mnie w domu zero miesa, slodyczy, i wszystkiego innego na co akurat mam ochote. Ogolnie moja sytuacja w domu jest kiepska. Juz rozgladam sie za jakims pokojem do wynajecia. Ale kto wynajmie pokoj parze z noworodkiem. Na wynajecie mieszkania nas nie stac. Moj facet zarabia 2tys. No i mam pietra jak ujac w slowa to co sie stalo. No to tyle.

Gość b1eata
ja tez wpadlam moja siostra tez ona dowiedziala sie 5dni po zareczynach i zaklepaniu slubu najpierw wszystko pozmieniali gdzie trzeba a pozniej powiedzieli ze przekladaja slub bo musza rodzice podeszli do tego wmiare wyrozumiale choc wcale zadowoleni nie byli rodzina ta religijna az nadto dowiedziala sie jak sie domyslila w dniu poprawin byla w 12tygodniu ciazy a brzuch na 20wiecsie wydalo ale bylo po slubie wiec co mysleli zatrzymali dla siebie. moja sytuacja mieszkalismy z chlopakiem na wynajmie co tez rodzinie sie nie podobalo no bo jak bedziemy mieszkac razem to bez sexu nie da rady po roku wpadlismy bylam w 10 tygodniu ciazy 3miesiace po zareczynach bez ustalenia dzty slubu. przyjechalismy do domu i spytalismy sie co sadza na to ze za 8tygodni chcemy wziasc slub mama spytala wpadliscie a ojciec dodal a nie mowilem. dalej to byly juz przygotowania. ani mi ani siostrze nic nie powiedzieli na temat bekarta chocto nie bylo im na reke wiec sadze ze i u ciebie nie bedzie najgorzej zycze powodzenia powiedz ze tak wyszlo ze to owoc milosci a z grzechu i wstydu ty sie bedziesz tlumaczyc