Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aeswewewewew

w wieku 25 lat zacznę dopiero szukać dziewczyny - czy to nie za poźno?

Polecane posty

Gość aeswewewewew

mam obecnie 24 lata. Za 3 miesiące kończę studia i wprowadzam się do swojego mieszkania bo wtedy będzie mnie stać aby je utrzymać. Nigdy nie miałem dziewczyny bo zawsze miałem wyraźny plan w głowie że najpierw muszę się wykształcić mieć swoje mieszkanie i samochód a wtedy uda mi się kogoś znaleźć. Znajomi mi mówią że w wieku 25 lat już dawno powinienem kogoś mieć a nie dopiero zacząć szukać i że własne mieszkanie i samochód nie decyduje o powodzeniu u kobiet. Nie wiem ale ja mam inne myślenie. Zawsze uważałem, że jeżeli facet nie pokaże że jest zaradny to żadna na niego nie spojrzy. Praktycznie już to wszystko osiągnąłem ale nie czuję aby moje powodzenie wzrosło. Przez ostatnie lata ciężko ćwiczyłem na siłowni, sztuki walki aby poprawić swój wygląd ale czuję że, mnie i kobiety oddziela jakaś ściana która utrudnia mi komunikację. Chciałem jeszcze dodać że chcę aby to kobieta wyszła z inicjatywą, aby mnie zauważyła i pierwsza mnie poderwała bo ja się wstydzę, ale żadna tego nie robi. Teraz mam zamiar postawić sobie kolejny cel jak nauka tańca i gra na jakimś instrumencie to wówczas może będę na tyle atrakcyjny aby kobiety same zaczeły mnie podrywać.

Gość bardzo lubię prawiczków
jesteś prawiczkiem ?

Gość prawiczy prawiczek 28
teraz będziesz 5 lat ćwiczył jak to się robi z dziewczynami. Trzeba było robić to na raz.

Gość ale w przyszlosci moze
szkoda mi takich godci jak ty, moglbys juz miec jakas kochana kobiete przy sobie, ale ty wolisz czekac na co? milosci nie da sie zaplanowac jak studiow, mieszkanioa czy auta... głupi ci faceci:O

Gość ale w przyszlosci moze
jak kobieta ma sie czuc przy tobie wyjatkowa i ma czuc bezpieczenswto, jak ty nawet z nia gadac nie potrafisz ani podejsc? eh szkoda gadac, załosne

Gość marcoo
to jest albo prowo albo chłopie jesteś naiwnyyyyy jak ania z zielonego wzgórza:D jeżeli uważasz że o powodzeniu decyduje to że potrafisz tanczyć, kasa samochód itd to tak MASZ RACJE ale dotyczy to pustych lampucer. to co określa człowieka to to JAKI jesteś a nie co masz lub potrafisz. to wszystko dodatki a Tobie niestety umyka to co najwazniejsze.byc sobą i po prostu kontakt z 2 człowiekiem.wróże Ci sporo zawodów na tym polu.

Zapytaj Levviatana. On ci powie, kiedy należy zacząć życie seksualne, jak wybierać kobiety, w jaki sposób uprawiać miłość oralną, jak żyć wspólnie. Ogólnie - odpowie ci na każde pytanie dotyczące relacji męsko-damskich:)

Gość naatlakaaa
Inteligencja emocjonalna = -10 Porażka na całej linii.

Gość sakura25
Widzę że chcesz zaimponować dziewczynie ale to nie o to w życiu chodzi. Fajnie że robosz coś dla siebie ćwiczysz, trenujesz sztuki walki a teraz zamierzasz zrealizować się w tańcu i nauce gry na instrumencie, jest to duży plus że posiadasz pasję ale nie odcinaj się od damskiego towarzyswa i nie zakładaj sobie że na przykład jeśli zostanisz wybitnym perkuśistą rockowej kapeli to będziesz miał kobiet na pęczki. nie wypowiem się w imieniu wszystkich koboet, ale mogę powiedzieć coś o siebie, czasami trzeba przełamać swoją nieśmiałość i nie czekać aż ktoś pierwszy wyciągnie rękę i zaprosi Cię na kawę, być może za piątym razem gdy się z kimś umówisz poczujesz że z Tą właśnie osobę chciałbyś poznać bliżej. Trzymam kciuki :)

Gość wtf2
Świetny plan, teraz na pewno spojrzy na ciebie jakas materialistka, albo niezaradna baba, ktora szuka faceta z mieszkaniem, bo jej sie nigdy nie uda zarobic na swoje. Poza tym, nie masz zadnego doswiadczenia z dziewczynami, a to jest duzo wazniejsze, niz te twoje mieszkanie czy mieśnie.